Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Vindskjerm i glass - for en skjermet uteplass

Vindskydd och räcke i glas med aluminiumstolpar

Design ditt glassrekkverk med vinskjerm og se prisen direkte

Med vinskjem i herdet laminert glass, kan du hygge deg på din uteplass på tross av vær og vind og andre påkjenninger uten å miste utsikten! Vindskjermer bestilles som et tillegg til det rustfrie glassrekkverket eller aluminiumrekkverket Alu Classic og kan leveres i høydene 160 cm og 180 cm.

Vil du unngå innsyn på din terrasse eller balkong, kan du velge frostet glass. Ønsker du maksimal utsikt, velger du klart glass. Hos oss utformer du selv ditt rekkverk etter egen smak og behag og vi produserer etter dine mål og designvalg. Alt inngår i prisen, også frakt.

Glassrekkverk med vinskjerm

Glassrekkverk/vindskjerm med aluminiumstolper

Et glassrekkverk i aluminium passer utmerket til balkong eller terrasse og det er prisgunstig og enkelt å vedlikeholde. Blåser det mye kan du dessuten velge vindskjerm for visse seksjoner av rekkverket og kanskje ønsker du å skape et koselig hjørne med le for vinden på din terrasse? En god fordel med aluminiumrekkverket er at det er enkelt å vedlikeholde. Det krever ikke er enn å pusse glass og enentuelt tørke av stolpene iblant.

Glassrekkverk/vinskjerm med rustfrie stolper

Et glassrekkverk med rustfrie stolper gir et inntrykk av frihet samtitig som det er pent og sikkert. Lag en ekstra skjermet del av uteplassen ved å legge til vindskjerm for visse seksjoner av ditt rekkverk. Vindskjermen produseres alltid i herdet laminert glass, for å motstå vær og vind.

Vårt rustfrie glassrekkverk løfter enhver uteplass eller balkong og tilpasses etter dine egne designvalg. Med eller uten ovelrigger, innfesting og glasstype, er noen eksempler på valg du kan gjøre.

 

Se alle våre produkter!

Relaterte artikler

Spørsmål om glass, sikkerhet, høyde, montering mm?

Vi får ofte spørsmål om glassrekkverk og sikkerhet (alle våre gjerder har laminert glass), hvilken høyde man skal velge (1000mm utendørs om det er mer enn 0,5 meter falhøyde) og hvor vanskelig det er å montere gjerdene (ikke vanskeligere enn at de fleste klarer det på egen hånd, uten å ta hjelp av en håndverker). Flere og mer detaljerte svar finner du på siden med spørsmål og svar, og på vår blogg.

Hvorfor Rekkverkbutikken?

Hos oss får du et glassrekkverk som er produsert eksakt etter dine mål – i høyeste kvalitet. Du bestiller enkelt via designverktøyet som direkte viser den komplette prisen for akkurat ditt gjerde, og behøver du hjelp langs veien, er det bare å gi beskjed.Hva frakten koster? Den inngår selvfølgelig!