Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Balkongrekkverk med glass, få pris direkte

Rustfritt glassrekkverk på terrasse

Pent og sikkert rekkverk til balkongen

Sikkerhet og utseende er ofte avgjørnede faktorer når man velger rekkverk til sin balkong. Med et rekkverk fra Rekkverkbutikken, får du både, i tillegg til en uforstyrret utsikt. Vi har flere ulike varianter av rekkverk, som vi produserer etter dine mål og detaljvalg.

Velg rekkverk og fyll i dine mål, så ser du prisen direkte!
 

Rustfritt balkongrekkverk – stilrent og stilfullt glassrekkverk

Å bygge sitt balkongrekkverk med rustfrie stolper og glass gir en følelse av frihet uten å gi avkall på sikkerheten.

Vårt rustfrie rekkverk kan monteres enten på balkongens side, med stolpeholdere, eller ovenpå med en fot på stolpen.

En sak og tenke på, når det gjelder rustfrie rekkverk, er at de krever ulike grader av vedlikehold avhengig av hvilket miljø de monteres i. De behøver alltså regelmessig rengjøres og tørkes av for å unngå at rustflekker oppstår.

Inspirasjon

Balkongrekkverk i aluminium – det mest prisgunstige rekkverket

Om man velger aluminiumrekkverk til sitt balkongrekkverk, istedet for rustfritt rekkverk, får man ikke bara et rekkverk som er billigere, det er også enklere å vedlikeholde. Vi bruker si at et aluminiumrekkverk ikke krever mer vedlikehold enn vindusrutene på et hus.

Vårt aluminiumrekkverk kan vi leverere i prinsipp hvilken farge man ønsker. Vi har standardfargen sølv (natureloxert) men også svart, hvitt og grått med struktur. I tillegg kan man velge å få stolpene lakkert i valgfri RAL-farge, via vårt rekkverk Alu Color. Dette kombinerer man med en overligger i aluminium, eller som med det rustfrie og stolpefrie rekkverket, en overligger i eik eller jatoba.

Inspirasjon

Stolpefritt glassrekkverk – gjør ditt balkongrekkverk nesten usynelig

Vårt stolpefrie rekkverk er et meget eksklusivt rekkverk. Det passar mye bedre om du har en fin utsikt du ikke vil skymme eller du på annet hvis vil få følelsen av at det ikke finnes der. Det stolpefrie rekkverket kan du få med overligger i rustfritt stål, av eik (mest egnet for innendørsmontering) og teak ( bedre egnet utendørs) eller uten overligger.

Det stolpefrie rekkverket festes på siden av balkongen med fixpoint eller ovenpå med aluminium skinne. Begge alternativ er meget pene og stilrene løsninger.

Inspirasjon

Glass og glassklemmer – til eksisterende stolper på balkongen

Om man allerede har et rekkverk på balkongen som er oppbygd med en treramme, så kan man velge og sette glass og glassklemmer mellom de eksisterende trestolpene. Dette kommer gi en luftigere følelse og til en viss del bedre avskjerming.

Inspirasjon

Relaterte artikler

Høyde på balkongrekkverket?

Byggforeskriftene foreskriver at et rekkverk skal ha en høyde på 1000 mm om høyden mellom terreng eller plan er 3 meter eller mer. Det betyder alltså at om man høydeforskjellen til terreng eller underliggende plan er 3 meter eller mer så skal rekkverket ha denne høyden. Alla våre rekkverk for balkonger kan levereres i 1000 mm. Skulle avstanden til till terreng eller underliggende plan være mindre kan man også velge et lavere rekkverk.

Sikkerhet og balkongrekkverk?

Et annet viktig aspekt for balkongrekkverk,unntatt høyden, er klattringsrisikoen. Rekkverket må, utover en godkjent høyde, ha en konstruksjon som gjør at det ikke er mulig å klattre på det og at man dermed riskerer å ramle over. Med en glasskive som side på rekkverket får man en glatt overflate og det finnes ingen mulighet for å klattre.

Sikkerhet og glassrekkverk?

Vi får ofte spørsmål om glassrekkverk er sikkert, om man kan ramle igjennom dem eller skade seg om de går istykker. Glassene i våre rekkverk med stolper er 8,76 mm lamellglas. Lamellglas betyr at to glasskiver er limt sammen med en plastfilm imellom. Det er samme teknikk som for glasset i frontruter til biler. Om et glass går istykker vil plastfilmen sammen med det andre glasset til å gjøre at glassruten fremdeles er i et stykke. Du kan også velge herdet laminert glass, to herdede glasskiver med plastfilm imellom. Dette glasset er for miljøer der glasset kan bli utsatt for repeterende ytre påkjenninger.

Alle glass til våre rekkverk oppfyller Byggforeskriftenes krav på glassrekkverk.

Montere rekkverk på balkongen selv?

Mange lurer på om de våger seg på å montere et balkongrekkverk på egen hånd. Vår vurdering er at hvem som helst med grunnleggende håndtverkskunskaper kan montere de rekkverk de bestiller av oss. Kan man håndtere grunnleggende verktøy, som hammer og skrutrekker, vil man klare det. Et tips er og være mer enn en person da det kan underlette ved noen av monteringsmomentene. Det viktigste er at man har ett bra underlag for rekkverket å feste i .