Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
 • Alltid fri frakt!
 • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
 • Høy kvalitet
 • Høy tilgjengelighet
 • Kort produksjonstid
 • Produkter som produseres etter dine mål
 • Helt fraktfri leveranse

Personlig rekkverksrådgivning

8 september, 2021

Vi på Rekkverkbutikken streber etter å kunne gi våre kunder en personlig service av høy kvalitet. Vi er alle forskjellige og ønsker å bli behandlet forskjellig, så vi har nå utviklet mulighet for å booke personlig rekkverksrådgivning.


Produktnyhet: Alu Retro

31 august, 2021

Vårt Alu Retro-rekkverk er som et smijernsrekkverk, men det er laget av aluminium i stedet for av stål, noe som gir mange fordeler. Alu Retro veier mye mindre og er lettere å håndtere – i tillegg til at det praktisk talt er vedlikeholdsfritt.Vårt Alu Retro-rekkverk er som et smijernsrekkverk, men det er laget av aluminium i stedet for av stål, noe som gir mange fordeler. Alu Retro veier mye mindre og er lettere å håndtere – i tillegg til at det praktisk talt er vedlikeholdsfritt.

Alu Retro: Som et smijernsrekkverk

Med vårt «smijernsrekkverk» har vi gjenskapt og forbedret det klassiske rekkverket, samtidig som du får muligheten til å tilpasse rekkverket i henhold til egne mål, din smak og dine ønsker. Med Alu Retro kan du velge:

 • om stolpene skal ende i samme høyde som tverrliggeren, eller lengre ned
 • om du vil ha tverrliggeren i aluminium, tre eller kanskje ikke tverrligger i det hele tatt
 • mellom tre standardfarger eller valgfri farge fra RAL-systemet

Du bestemmer selv ut fra alle disse valgmulighetene når du designer rekkverket ditt i designverktøyet vårt.

«Smijernsrekkverk» i aluminium - detalj

«Smijernsrekkverk» i aluminium – detalj


2019 fineste rekkverk fra Rekkverkbutikken

11 februar, 2020

Å få se våre rekkverk ferdig montert på plass i våre kunders miljøer, er en av de fineste belønninger vi kan få. Vi håper at du kan inspireres av våre utvalte favoritter fra 2019.

Stolpefritt rekkverk med overligger i tre innomhus
Stolpfritt räcke med träöverliggare

Stolpefritt rekkverk innomhus med overligger i eik. Kan det bli finere?

Aluminiumsrekkverk i glass
Aluminiumräcke i glas vid sjön

Sikkert + flott = sant

Aluminiumsrekkverk i glass uten overligger
Aluminiumräcke i glas utan överliggare

VVi finner ikke ord. Aluminiumsrekkverket rammer inn dette fantastiske miljøet på en utmerket måte.

Glass- og glassklemmer
Glas- & klämfästen

Har dere allerede stolper? Da er glass- og klemfester helt rett for deg.

Rustfritt rekkverk
Rostfritt räcke

Det rustfrie rekkverket passer i alle miljøer, synes vi.

Alu Modern
Alu Modern i fin miljö

Vårt nye rekkverk Alu Modern i et magiskt miljø.

Aluminiumsrekkverk i glass
Aluminiumräcke med lägre glas

Hvitt aluminiumsrekkverk med overligger og lavere glass.

Wire rekkverk
Vajerräcke i snöig miljö

Vi lanserte vårt wire rekkverk i april 2019 og kunne aldri drømt om at det skulle bli så her fint.

Er du interessert av hvilket rekkverk som skulle passet i ditt inne- eller utemiljø? Ta en titt på alle våre rekkverk og håndløpere her.. I vårt designeverktøy kan du designe ditt rekkverk etter dine mål og ønskemål. Vi tar deg gjennom en rekke designvalg av utseende, farge og materiale. Du ser prisen direkte og alt inngår- selv frakten!


God Jul & Godt Nytt År – en tilbakeblikk på året som har gått!

23 desember, 2019

2019 har vært et fantastisk år for oss på Rekkverkbutikken! Her er en kort tilbakeblikk på hva som har hendt i vår lille verden:

 • I februar lanserte vi et nytt rekkverk – Alu Modern. Et stilrent glassrekkverk med aluminiumstolper for både innendørs- og utendørsbruk.
 • Vi ble i mars måned kjøpt opp av det familieeide investeringsselskapet Beijerinvest. En sterk bekreftelse på at vi er på rett spor og vi fortsetter nå vår reise sammen!
 • I april var det klart for neste produktlansering! Både et wirerekkverk og en ny variant av vårt rustfrie rekkverk – nå med liggende spiler.
 • I juni byttet vi til en ny skinne på vårt stolpefrie glassrekkverk, som gjør rekkverket enklere å montere og å få glassene rette.
 • Vindskjerm i glass ble lansert i juli. Vindskjerm bestilles som et tillegg til det rustfrie glassrekkverket eller aluminiumrekkverket AluClassic og det tilbys i høydene 160 cm og 180 cm.
 • I august ekspanderte vi med en webshop for det sveitsiske markedet, hvilket forenkler enormt for våre kunder i Sveits, som tidligere fikk reise til et naboland for å hente sine rekkverk.
 • Vi flyttet inn i våre nye lokaler i oktober. Flunkende nytt på kontoret og en produksjonsdel som gir produksjonskapasiteten en rejel boost! Vi er med andre ord vel rustet for fremtiden.

 • I oktober fikk vårt stolpefrie rekkverk ytterligere en monteringsvariant: gulvfeste. Hvert glass festes i to gulvfester i aluminium – enten utenpå eller ovenpå underlaget. Fra før kan man velge å montere rekkverket med fixpoints (punktfester) eller aluminiumskinne.
 • I november lanserte vi enda et nytt produkt – fransk balkong i glass. Det finnes to ulike alternative måter å feste rekkverket i veggen, enten med fixpoints eller aluminiumsstolper.
 • Vi oppdaterte vårt populære designverktøy i november, slik at det nå er enda smidigere å designe og bestille rekkverk. Spesielt på mobilen ble det et rejelt løft!

Nå setter vi snart punkt for et fint år, og ser med glede frem mot neste år!

rackesbutikens jultomte

Åpningstider over jul & nyttår

Vår webshop er selvsagt åpen døgnet rundt alle dager i året, men vil du ha personlig hjelp, er det 23. og 30. desember som gjelder. Kundeservice er tilbake for fult igjen den 2. januar 2020.

Vi på Rekkverkbutikken vil takke alle kunder og leverandører og ønsker dere alle en gledelig jul og et fantastisk godt nytt år.


Prøv Rekkverkbutikkens smidige designverktøy!

13 desember, 2019

Uansett om du akkurat har begynt å lete etter et rekkverk, eller om du i prinsipp er klart til å bestille, synes vi du skal prøve vårt designverktøy (klikk på den grønne knappen ved produktet du er interessert i)! Det er superenkelt å bruke og viser deg umiddelbart hvordan rekkverket kommer til å se ut, men også eksakt hva det kommer til å koste samt hvor lang tid det tar å produsere.

Skjermdump av designverktøyet

 

I filmen nedenfor ser du fremgangsmåten steg for steg og hvilke valgmuligheter som finnes. Det skiller seg selvsagt avhengig av hvilket produkt du velger, men grunnlaget er det samme.

Har du besøkt oss før, merker du kanskje at vi har gjort endel forandringer den siste tiden – dette for at verktøyet skal være så enkelt som mulig å bruke, uansett om du sitter ved pc/nettbrett hjemme eller med mobilen på bussen. Eksempel på forbedringer:

 • Tydeligere menyvalg
 • Bedre 3D-bilde av rekkverket
 • Optimert for mobilbrukere
 • Mulighet for å designe et nytt rekkverk med samme mål som man allerede har definert
 • Lett tilgjengelige hjelpetekster

Samtidig har vi beholdt funksjoner som vi vet blir verdsatt av våre kunder:

 • At prisen og produksjonstiden oppdateres etter hvert valg og endring som blir gjort
 • Mulighet å lagre et rekkverk og fortsette design/bestilling ved et senere tilfelle (også på en annen enhet)
 • Mulighet å få et tilbud sendt til sin e-postadresse.

Prøv selv! Her har du noen eksempel på saker du kan endre* for å se hvordan rekkverket ser ut og hva det kommer å koste:

 • Klart, frostet eller gråtonet glass
 • Liggende eller stående rustfrie spiler eller wire
 • Rundede eller firkantige glassklemmer
 • Overligger i tre eller rustfritt….eller uten
 • Farge på stolpene
 • Montering ovenpå eller utenpå underlaget
 • Høyde på rekkverket
 • Innfesting i vegg

*Ulike produkter har ulike valgmuligheter.

Om det dukker opp noen spørsmål eller funderinger langs veien, er det bare å kontakte vår kundeservice!


Nytt produkt: Fransk balkong i glass

18 november, 2019

Vi på Rekkverkbutikken lanserte nylig en fransk balkong i glass! Hvorfor glass, tenker du kanskje? Jo, for med et glassrekkverk får du fri utsikt og maksimalt dagslys. Det er dessuten stilrent, sikkert og vi produserer etter dine mål og ønskemål.

Fransk balkong i glass

Du kan velge mellom to ulike måter å feste rekkverket i veggen. Enten monterer du det med såkalte fixpoints, som er runde punktfester i rustfritt stål som festes igjennom ferdige hull i glasset. Alternativt aluminiumstolper, en på hver side av glasset, der du har mulighet til å velge fargene natur (aluminium), hvit, svart eller grå med struktur. Også her har glasset forborede hull for at det skal blir så sikkert som mulig.

Akkurat sikkerheten er viktig for oss og derfor benytter vi et sterkt og motstandsdyktig glass som er herdet og laminert.

Uansett om du skal bygge en ny fransk balkong eller renovere en eksisterende, synes vi selvsagt at den skal ha et glassrekkverk! Gå til vårt designverktyg, fyll i dine mål, velg innfestings-alternativ og andre detaljer – så kan du velge om du vil bestille din franske balkong direkte, lagre den til senere, eller få et tilbud sendt via email!

Fransk balkong i glass


Rekkverkbutikken har ny adresse

31 oktober, 2019

Vi på Rekkverkbutikken har flyttet og befinner oss nå på adressen Åkerslundsgatan 10, 262 73 Ängelholm.

De første spadetakene til det nye Rekkverkbutikken-kontoret

I fjor høst ble de første spadetakene til hva som i dag er vår nye bygg for kontor og produksjon. De nye lokalene er både større og bedre tilpasset til vår virksomhet, som gir oss riktige forutsetninger for å møte de utfordringer og muligheter vi står ovenfor som et voksende foretak. Vi har også investert i nye, mer effektive maskiner som gjør at vi kan møte den økende etterspørselen på våre produkter.

I begynnelsen av oktober hjalp vi alle til med å flytte kontoret, og nå jobber vi for fult for å få også produksjonen på plass i det nye lokalet.

Räckesbutiken nya lokaler

“Et vaklende skritt for meg, men et enormt skritt for Rekkverkbutikken!” som vår operative sjef så treffende uttrykte det når han snublet inn igjennom entrén første dagen!


Dette skjer etter en bestilling hos Rekkverkbutikken.no

24 september, 2019

Når man har kjøpt et rekkverk eller en håndløper hos oss kan det iblant dukke opp en del spørsmål om bestillingen. I dette blogginnlegget tenkte vi å se på hvordan stegene etter bestilling ser ut og hvor du som kunde finner den informasjonen du behøver!

Ordrebekreftelse

Når du har gjort din bestilling på vår hjemmeside, via et tilbud eller ved hjelp av vår kundeservice, får du en mail med en ordrebekreftelse. I ordrebekreftelsen finner du informasjon om din ordre slik som produktinformasjon, kundedata og leveringsinformasjon.

 

Ordrebekreftelse rekkverkbutikken

 

Din personlige ordreside

For å finne ytterligere informasjon om din ordre, så kan du i ordrebekreftelsen klikke på den orange ruten der det står «Din personlige ordreside». På din ordreside kan du blant annet se ordrenummer og status på din ordre. Er den for eksempel på «bestilling», «under gransking», «i produksjon» eller «klar for leveranse»? Om en ordre er «under gransking», så innebærer det at vår kundeservice gjør en manuell kontroll av bestillingen før den går til produksjon (har du f.eks. fylt i helt feil dimensjoner, ringer kundeservice opp og undrer hva du holder på med 😉 ). Du kan også se dato for når den er beregnet ferdigprodusert. Er ordren «under gransking» finnes det fremdeles mulighet til å gjøre endringer.

Les gjerne igjennom din ordrebekreftelse og sjekk at dine mål på rekkverk/håndløper stemmer. Du kan også se informasjon om din betaling og om du for eksempel må komplettere betalingen din.

 

personlig ordreside

 

På ordresiden finner du også informasjon om din/dine bestilte produkter. Under rubrikken «Ordrens innehold», kan du klikke på et produkt , så kommer du videre til en produktspesifikasjon der det finnes detaljert informasjon om produktet, samt vedlagt produktbok/bruksanvisning og målmal. Målmalen viser rekkverkets plassering i forhold til ytterkantmål.

Skroller du ned på siden, kan du ta del av monteringstips og monteringsfilmer for akkurat ditt valgte rekkverk eller håndløper.

produktspesifikasjon rekkverkbutikken

monteringsfilm rekkverkbutikken

Klar for leveranse

Når din ordre er klar for leveranse, får du en mail fra oss med bekreftelse på at frakt er boket og med sporingslink der du kan følge leveransen.

Skulle det av noen anledning blir forsinkelser, så vil du motta en mail som gir informasjon om dette. Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd og vi gjør alt vi kan for å unngå sene leveranser og raskt løse eventuelle problem som oppstår.

Levert ordre

Når transportselskapet leverer din ordre skal du sørge for å se nøye over emballasjen, er noe skadet, så er det viktig å få dette skriftlig bekreftet av sjåføren. Har du valg å betale med faktura, vil du få denne tilsendt først når transportselskapet har gitt beskjed om leveransen.

Husk at du alltid kan kontakte vår kundeservice om det dukker opp noen spørsmål! Kontaktinformasjon finnes på din ordreside eller på vår hjemmeside under kundeservice.

Kundeservice å Rekkverkbutikkens kundeservice

Anita Johnsson på Rekkverkbutikkens kundeservice


Rekkverkbutikken utvider med nettbutikk for Sveits

26 august, 2019

I tillegg til naboene våre i Norden, har også franskmenn, tyskere og østerrikere kunnet bestille rekkverkene våre på nettet i flere år. Nå er det sveitsernes tur! Vi har levert rekkverk til Sveits tidligere også, men med litt ekstra eksport- og importtrøbbel både for oss og kundene fordi Sveits ikke er EU-medlem. Det ble derfor god stemning på kontoret da vi i sommer lanserte begge våre sveitsiske hjemmesider – en på tysk og en på fransk:

Rustfritt rekkverk med vertikale stenger

I åtte land i Europa kan kunder nå bestille måltilpassede rekkverk fraktfritt fra våre lokale nettbutikker, og vi tilbyr kundeservice på svensk, norsk, dansk, tysk og fransk.

I løpet av våren har vi også lansert flere nye produkter. I tillegg til de klassiske glassrekkverkene og håndløperne våre, selger vi nå også rustfrie rekkverk med liggende eller stående stenger, wirerekkverk samt levegger i glass som kan velges som tillegg til glassrekkverkene, med stolper av aluminium eller rustfritt stål. Og vi kan avsløre at det kommer mer …


De vanligste kundespørsmålene om rekkverk – del 3

20 august, 2019

Natalia Lerulf, Rekkverkbutikkens kundeserviceDet er tid for tredje og siste del av føljetongen vår, der vi samler opp de mest stilte spørsmålene fra kundene! Som vanlig har vi eksperthjelp av Natalia Lerulf, som jobber i kundeservice.

I siste runde fokuserer vi på spørsmål som kan dukke opp vedrørende bestilling, kjøp og levering av rekkverkene våre. Dersom du har gått glipp av de tidligere spørsmålsrundene, finner du dem også på bloggen: Del 1 handler om rekkverk og spørsmål som kan dukke opp ved valg av produkt, og i del 2 tar vi opp montering og vedlikehold av rekkverk.

Jeg er usikker på hvordan jeg skal ta mål, burde jeg få hjelp av noen i bransjen?
– Tanken vår er at man ikke skal trenge å være i byggebransjen for å kunne bestille eller montere rekkverkene våre. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde. Du trenger kun å angi mål på ytterkantene av underlaget der du skal ha rekkverket ditt – for eksempel hjørne til hjørne eller ende til ende. For at festet ikke skal havne for nær en kant, lager vi et innrykk i forhold til underlaget. Det skjer automatisk, så det trenger du ikke å tenke på.

I designverktøyet vårt har vi tydelige hjelpetekster dersom du er usikker. Vi har til og med målemaler der for at du lett skal kunne se hvordan man tenker og regner. Disse finner du også på produktsidene våre under teknisk informasjon.

Kontakt vår kundeservice dersom du har spesielle ønsker eller er usikker.

Montering rustfritt glassrekkverk

Montering av rustfritt glassrekkverk ved trappehull.

Kan jeg avbestille eller gjøre endringer i bestillingen min?
– Før vi har begynt å produsere rekkverket ditt er det ikke noe problem å avbestille. Når det gjelder endringer, avhenger det av hvor tidlig vi får beskjed, og hvilken type endringer det er snakk om. Selvsagt hjelper vi deg så godt vi kan, så ta kontakt med oss så tidlig som mulig dersom du vil gjøre endringer i bestillingen.

Hvor lang er leveringstiden?
– På hver produktside finner du informasjon om hvor mange dager produksjonen er beregnet å ta. Når du har gjort klar bestillingen din, finner du informasjon om produksjonstid for akkurat din bestilling i ordrebekreftelsen, og vi sender rekkverket ditt straks det er ferdig. Da får du en e-post med informasjon om fraktsporing. Deretter kontakter Schenker deg for at dere sammen kan bestemme utleveringsdag.

Hva koster frakten?
– Den er inkludert i prisen! Prisen du ser ved bestilling er den prisen du betaler for rekkverket – ingen fraktkostnader eller andre skjulte avgifter kommer i tillegg.

Må jeg være hjemme når bestillingen ankommer?
– Det er viktig at noen er til stede for å ta i mot leveransen. Dersom et uhell har skjedd og rekkverket har blitt skadet under transporten, må dette dokumenteres sammen med sjåføren før du signerer på mottak av sendingen. Dersom det ikke er dokumentert, kan det bli vanskelig å reklamere dersom noe er skadet. Se kjøpsvilkårene våre for mer informasjon.

Kan man bestille nå og få leveringen senere?
– Ikke noe problem! Du kan opprette en bestilling nå og oppgi hvilken uke du ønsker leveringen, så tilpasser vi oss etter det og sender bestillingen til riktig tid.

Klar til å finne det rette rekkverket for deg? Vi har glassrekkverk, rekkverk i rustfritt stål, wirerekkverk og håndløpere!