Alu Color Alu Classic
 • Alltid fri frakt!
 • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
 • Høy kvalitet
 • Høy tilgjengelighet
 • Kort produksjonstid
 • Produkter som produseres etter dine mål
 • Helt fraktfri leveranse

De vanligste spørsmålene om rekkverk fra våre kunder

19 mars, 2019

Ved kjøp av et rekkverk kan det dukke opp endel spørsmål, derfor tenkte vi å gi dere en føljetong der vi samler de vanligste spørsmålene vi får av våre kunder. Kanskje får du svar på noe akkurat du undrer over?

Til hjelp har vi tatt i bruk Natalia Lerulf, som er en av våre stjerner på kundeservice. I første delen fokuserer vi på rekkverkene og spørsmålene som kan dukke opp ved valg av produkt. Finner du ikke svar på dine spørsmål her, kan du alltids se på siden for Spørsmål & svar eller kontakte vår kundservice.

Rekkverkbutikken

Natalia Lerulf på Rekkverkbutikkens kundeservice

Mange kunder har en egen idé om hvordan et rekkverk skal se ut, eksempelvis med spesielle detaljer eller en løsning for trapp eller grinder og stiller da spørsmål om man kan spesialbestille rekkverk eller detaljer. Kan Rekkverkbutikken løse det?
– På Rekkverkbutikken har vi ingen standardmål, alle produkter produseres ut fra kundes ønskede mål. Derimot så er de produkter og detaljer som vises i vår webshop det sortiment som vi tilbyr. Dessverre har vi pr. dags dato ikke glassrekkverk for trapper men det er noe som jobber med og håper å kunne presentere i snar fremtid.

Gjelder dette også ulike høyder på ulike sider av rekkverket?
– Ja, som regel er ulik høyde på ulike sider av rekkverket noe som går utenfor våre system. Selvsagt vil vi hjelpe til med det vi kan, men da det krever endel ekstra arbeide, kan det tilkomme en ekstra kostnad. Kontakt gjerne kundeservice, så hjelper de deg å komme videre.

Hvilke produkter passer best for innendørs respektive utendørs-miljøer og hvordan skal man tenke ved valg av glass? Bør jeg velge herdet glass eller ikke?
– Alle våre produkter kan anvendes både innendørs og utendørs. Vårt aluminiumrekkverk har samme overflatebehandling som masten på en seilbåt, så det tåler det meste. Våre øvrige rekkverk tilpasses etter ditt valg om det skal stå innendørs eller utendørs. Utover det er det bare smaken som avgjør, hva man synes er penest og hva som passer inn best i ens hjem.

Når det kommer til valg av glass, tilbyr vi vanlig laminert glass og herdet laminert glass. Begge er sikkerhetsglass, men det herdede er mere robust og anvendes oftest i mer utsatte miljøer. Til en privat bolig kan man benytte laminert glass, men selvsagt avhenger det av hvordan rekkverket skal anvendes. Vet man at glasset kan bli ekstra belastet eller bli utsatt for gjentatte harde støt kanskje i kombinasjon av å stå i svært utsatt miljø (ved kysten eller på fjellet der det ofte er kraftig vind), anbefaler vi herdet laminert glass. Har man en hage, der barn eks. spiller fotball og det står et glassrekkverk på marknivå, vil jeg anbefale herdet laminert glass 😉

Rustfritt glassrekkverk

Rustfritt glassrekkverk

Vårt glassrekkverk i rustfritt kan, akkurat som våre andre rekkverk, monteres både innendørs og utendørs.

Hva innebærer et personsikkerhetsglass?
– De glassene vi leverer til alle våre rekkverk er laminert glass og har slipte og polerte kanter. Laminert glass innebærer at to glass er limt sammen med en plastfilm imellom. Om et av glassene skulle bli skadet, henger fortsatt glassene sammen sin en hel del. Man kan velge mellom klart glass, opal (frostet) og et gråtonet glass. Som vi nevnte ovenfor har vi også et herdet og laminert glass for tøffere miljøer.

Finnes det regler for hvor høyt mitt rekkverk skal være?
– Ja, Byggteknisk forskrift (TEK17)- har regler for blant annet rekkverkshøyde som er viktig å følge. Om du har fallhøyde opptil 10 meter, skal rekkverket være minst 1000mm høyt. For å beskrive det helt korrekt så gjelder denne regelen når når høyden mellom gulv og markplan, eller mellom to etasjer er mellom 0,5 – 10 meter. Les mer om Byggteknisk forskrift her: TEK17

Stiltips
– Mange ber også om stiltips, har spørsmål om hvilket material som er mest vanlig og hva som passer til min type hus etc. Når det gjelder stil er det jo mye en smaksak, men vil man ha smakråd, så er man mer enn velkommen til å diskutere dette med våre medarbeidere på kundeservice, som har sett en hel del kundebilder og kan bidra med tanker og idéer. På våre produktsider kan man også titte på inspirasjonsbilder:


Fra idé til produkt – bli kjent med Rekkverkbutikkens produktavdeling!

6 februar, 2019

Sikkerhet, design og material er noen ord som beskriver arbeidet på vår produktavdeling. Deborah Georgsson og Luciano Masetti jobber som produktutviklere på Rekkverkbutikken og her vil vi vise dere hvordan deres arbeidsprosess ser ut.

Vi tar det fra begynnelsen, fortell litt om bakgrunnen din:
– Jeg studerte Industridesign i Lund i 5 år, forteller Deborah. Deretter jobbet jeg flere år med å designe butikkinnredning og fra det gikk jeg videre til Rekkverkbutikken. Nå har jeg snart arbeidet her i 3 år, og før den tid fantes ikke denne stillingen, den er et resultat av de seneste års ekspansjon.

Luciano fortsetter:
– Jeg har alltid hatt interesse for å finne løsninger. Jeg gikk på det tekniske programmet på gymnaset og studerte deretter 3 år på Produktdesign på Malmø Universitet. Det er en bred designutdannelse med orientering mot material, produkt og formgivning. Min første jobb etter avsluttet utdannelse ble på Rekkverkbutikken og her har jeg vært i ca. 1 1/2 år nå.

Räckesbutiken

Deborah Georgsson og Luciano Masetti på Rekkverkbutikken

Hva er det viktigste å tenke på når man utvikler nye rekkverk?
– Man arbeider veldig bredt, fra design og konstruksjon, til byggregler og lovgivning. Vi må fra starten av, alltid ha hele kjeden med i tankene. Fra sikkerhet og produksjon, til forespørsel og levering. Sikkerheten er utrolig viktig når det kommer til glassrekkverk og dessuten har vi ulike regler å forholde oss til i ulike land, sier Luciano.

Deborah fyller inn:
– Å være produktutvikler på Rekkverkbutikken krever et helikopterperspektiv. I bunn og grunn er et rekkverk et sikkerhetsprodukt og derfor kommer sikkerheten først. Klarer vi ikke kravene som finnes, så kan vi ikke selge produktet. Vi utgår fra hva som fungerer regelmessig, deretter kommer kostnad, material og selvsagt etterspørsel. Man kan ikke alltid utgå fra hva man selv synes er pent, det er utrolig viktig med markedsanalyser for å vite hva markedet etterspør. I og med at Rekkverkbutikken finnes i flere land, jobber vi akkurat nå proaktivt med å se hva hvert land vil ha, det formspråk som tiltaler tyskere fungerer ikke alltid like bra i Norge osv.

Hvor kommer alle idéer fra?
– Det varierer, iblant kan det være at man oppdager en åpning i markedet eller så er det noe som allerede finnes og man tenker at dette er et veldig pent rekkverk, men at det kan bli enda penere eller bedre med noen endringer. Så er det Andreas Wedberg, en av Rekkverkbutikkens grunnleggere, som også er full av idéer og som vi også utveksler nye forslag og ideer med.

Arbeidet som produktutvikler innebærer også tanker om hvordan man kan utvikle eksisterende produkter.
– Vi har fortløpende prosjekter gjeldende produksjon, kostnad og designsamarbeid, der vi arbeider nær vår innkjøpsavdeling for å kunne optimalisere de produkter vi allerede har.

Blir du nysgjerrig på Rekkverkbutikkens produkter, så finner du alle våre rekkverk og håndløpere på produktsidene.

På produktavdelingens rom står en 3D-printer – hvordan blir den brukt i deres arbeide?
– Den forenkler vårt arbeid på så vis at den gir oss rask tilbakemelding på det vi jobber med og dermed forkorter utviklingsprosessen. Tidligere fikk vi kontakte et verksted som kunne gjøre en prototype, så når vi nå kan benytte 3D-skriveren istedenfor, blir arbeidet både mer kostnads- og tidseffektiv.

I videoen ser du 3D printeren i action når den skriver ut den prototypen som til slutt ble en overliggerstøtte.

Hvor langt er steget fra idé til ferdig produkt?
– Alt starter alltid med en idé og ut fra den begynner man med tegninger i CAD (digitalt skapende av tekniske tegninger som benyttes innen konstruksjon og arkitektur). Så kommer man til punktet der man undersøker problemområder, hvilket kan ta ulik bruk av tid, avhengig av typen produkt. Videre er det klart for å skrive det ut i 3D printeren og ut fra det, justerer man, regner om og gjør nye tester, før det er klart for å sende eventuelle skisser til Kina, der en del av våre detaljer produseres. De sender prøver som vi i vår tur så tester. Et komplekst produkt kan ta over et år fra idé til lansering mens andre produkter kan gå betydelig raskere. Vårt rustfrie rekkverk med spiler f.eks. ble utviklet på bare 2 måneder. Der kunne vi utgå fra det eksisterende rustfrie rekkverket, og anvende samme målmal og tegninger. Produksjonen av rekkverkene skjer i Ängelholm og at vi sitter under samme tak, gjør at vi kan ha full kontroll hele veien, noe vi er veldig stolpe over!

Går du i tanker om et nytt rekkverk, men kjenner deg usikker på hvilket rekkverk som er egnet å bruke? Vi på Rekkverkbutikken har tatt frem Bruksklasser (A, B og C) som baseres på rådende byggregler og våre egne produkttester. De gjør det enkelt og trygt å velge rett rekkverk til akkurat din plass.

Vi kan med glede meddele at Rekkverkbutikken vil lansere nye produkter i løpet av 2019, så hold utkikk!


2018’s fineste glassrekkverk fra Rekkverkbutikken

16 januar, 2019

Å få se våre glassrekkverk monterte og klare i ulike miljøer er fantastisk. I løpet av året som har gått, har vi fått en hel del bilder fra kunder innsendt til oss og vi synes det er så spennende å få ta del av resultatet. Her er våre utvalgte favoritter fra 2018, la deg inspirere!

Glassrekkverk i aluminium

Sverige når det er som vakrest? Helt utrolig, etter vår mening!

Aluminiumrekkverk i mørk grått


Hvilken idyll! Her får vårt aluminiumrekkverk med stolper, overligger og glassklemmer i mørkgrått pryde en fantastisk veranda. Riktig fint!

Rustfritt rekkverk


Her har en norsk kunde valgt rustfritt glassrekkverk med klart glass til sin herlige terrasse!

Stolpefritt glassrekkverk med overligger i rustfritt stål

En boligblokk der man har valgt et stolpefritt glassrekkverk som skaper et eksklusiv og romslig inntrykk av balkongen. Stilig!

Alu Color i rødt

Sats på farge! Her har en svensk kunde valgt Alu Color, et farget aluminiumrekkverk, med røde stolper, overligger og glassklemmer. Ut i fra RAL-systemet kan du velge hvilken farge du ønsker på Alu Color, et bredt spektrum der det finnes noe for en hver smak!

Glassrekkverk i aluminium

Å fange et øyeblikk, har vår norske kunde lykkes med. Utrolig vakkert!

Rustfritt rekkverk med overligger i tre

Glasräcke aluminium
Med denne utsikten, skal man selvsagt ha et glassrekkverk! Den her norske kunden valgte et rustfritt rekkverk med en overligger i jatoba. Tommel opp!

Aluminiumrekkverk uten overligger


Aluminiumrekkverk med svarte stolper og grått glass uten overligger. Stilig, ikke sant??
(Fotograf Fredrik Ahlbäck, Valvet)

Rustfritt rekkverk med grå glass


Våre rekkverk kan anvendes såvel utendørs som innendørs. Her har en norsk kunde satt et rustfritt rekkverk med grått glass i sitt kino-rom, riktig kult!

Aluminiumrekkverk


På en smalere balkong er et rekkverk i glass perfekt for å skape større rom. Her anvendes vårt aluminiumrekkverk med klart glass. Perfekt for å ta vare på havsutsikten, som man kan ane om man ser riktig nøye i glassdørene 😉

Har du lyst til å se hvilket rekkverk som skulle kunne passe inn i ditt inne- eller utemiljø? Se alle våre rekkverk og håndløpere. I vårt designverktøy kan du designe ditt rekkverk etter dine mål og ønskemål. Vi tar deg igjennom en rad av designvalg på utseende, farge og material. Du ser prisen direkte og alt inngår – også frakt!


God Jul & Godt Nytt År ønsker Rekkverkbutikken

19 desember, 2018

Så begynner ennå et år å gå mot sin slutt. Vi på Rekkverkbutikken vil takke alle våre kunder & leverandører og ønske en God Jul & et Godt Nytt År!

På Rekkverkbutikken.no er du velkommen til å handle hos oss på tross av røde dager, vår webshop har alltid åpent!
 Kundeservice finnes på plass som vanlig 27-28/12 samt 2-4/1. Det er bare å kontakte oss om du har noen spørsmål!


Rekkverkbutikken bygger større anlegg!

4 desember, 2018

Den 20. september 2018, ble første spadetaket tatt til Rekkverkbutikkens nye anlegg!

Med et stadig økende antall bestillinger av glassrekkverk og håndløpere, og en voksende organisasjon, begynner våre nåværende lokaler å bli for trange. Foretakets ledelse har jobbet hardt for å finne det beste alternativet, og resultatet ble en til- og ombygging av et lokale bare et stenkast fra dagens beliggenhet i utkanten av Ängelholm i Skåne.

Rekkverkbutikkens grunnleggere Andreas Wedberg og André Svensson var glade og oppspilte når de satte spadene i marken for å markere starten på dette viktige steget fremover for foretaket.

Andreas och André tar første spadetaket til nye lokaler
På bildet flankeres Andreas og André av Linda Leeman fra Leeman & Olsson som er grunneier/utleier, samt Martin Dahlberg, arbeidsleder på Leeman Entreprenad som driver byggprosjektet.

André, som også er intern prosjektleder for nybygget, forteller om de nye mulighetene som åpner seg i og med det nye anlegget:

 • Vi er jo veldig trangbodd nå, både på kontoret og i produksjonen, noe som gjør at mange steg i produksjonen blir tungrodde og ineffektive. Når vi får mer plass, vil hver stasjon fungere mer smidig! Vi passer også på å se over alle rutiner, samt investere i nye maskiner som automatiserer håndteringen av både glass og stolper.

Andreas, som er ansvarlig for virksomhetsutvikling, fyller inn:

 • Rekkverkbutikken får de forutsetninger som vi behøver for å kunne fortsette å vokse med økt volum, mer personale og flere produkter. Det første spadetaket var spennende. Nå er vi virkelig på vei mot neste steg i foretakets utvikling.

Byggeprosjektet kommer til å ta omtrent et år, så innflytting blir høsten 2019. Vi lengter allerede!

Her ser dere bilder på flere av våre ansatte som tok sjansen til å få igang byggingen:

Rekkverkbutikkens ansatte tar første spadetaket til de nye lokalene!

Virksomhetssjef Jonas graver for det nye anlegget!

Det ble mange spadetak i dag når Rekkverkbutikken feiret byggestart for de nye lokalene!

Läs mer om Räckesbutiken >
Produktöversikt >


Glassrekkverk & håndløpere innendørs – bli inspirert av våre kunder!

27 november, 2018

I takt med at vinteren smyger seg på, ser vi at flere av våre kunder satser på innendørs-prosjekter og det råder ingen tvil på at et glassrekkverk innendørs kan bli et riktig løft for rommet. Og ikke bare utseendemessig. Å ha et rekkverk ved et trappehull eller nivåforskjell, er viktig får å unngå fall, noe som gjør rekkverket til en investering i hjemmets sikkerhet.

Det er imidlertid kanskje først og fremst for den elegante og stilrene følelsen som mange velger akkurat et glassrekkverk. Det kan få et rom til å se større ut eller en smal trapp til å se bredere ut.

Et annet populært produkt akkurat nå er håndløpere. Trapper og trapperekkverk innendørs er et prosjekt mange tar seg an til vinteren, og med en ny håndløper får man både en penere og sikrere trapp. Vi imponeres stadig av våre kunders kreativitet. Heldigvis så er de så generøse at de deler resultatet med oss, så la deg inspirere! Kanskje blir et nytt glassrekkverk eller en ny håndløper til trappen ditt kommende innendørs-prosjekt? På vår produktside kan du se alle våre rekkverk og håndløpere.

Rustfritt rekkverk kino-rom Rustfritt rekkverk kino-rom

Kino? Nei faktisk ikke! En norsk kunde som har bygget sitt eget filmrom og anvendt seg av vårt rustfrie glassrekkverk. Wow sier vi!

Stolpefritt rekkverk ved trappehull inne Stolpefritt rekkverk ved trappehull inne

Hvilket rom! Vår danske kunde har skapt romslighet ved å velge et stolpefritt glassrekkverk til trappehullet.

Stolpefritt glassrekkverk innendørs

Et stolpefritt glassrekkverk som skaper en elegant og åpen følelse mellom to etasjer hos vår tyske kunde.

Håndløper eik innendørs

For en litt brattere trapp uten trapperekkverk kan det kreves en håndløper. Her har en dansk kunde kombinert vårt håndløper i eik med et rustfritt glassrekkverk med overligger i eik. Elegant, ikke sant?

Håndløper innendørs rustfritt

Blått er flott! Denne veggen gjør at vi vil dra rett til en fargehandler. Den stilrene håndløperen i rustfritt føles helt rett i dette rommet.

Ta en nærmere titt på våre glassrekkverk og håndløpere >

PS. Alle våre produkter kan selvsagt anvendes både innendørs og utendørs.


Vedlikehold av rekkverk – nødvendig men enkelt!

7 august, 2018

Mange monterer et glassrekkverk for at man vil se utsikten, ikke selve rekkverket. Men trist er det, om man i stedet for å nye av den vakre utsikten, ser flekker på glasset eller på stolpene? Heldigvis er dette enkelt å unngå.

På vår hjemmeside finner du detaljerte instruksjoner for hvordan du vedlikeholder alle deler av ditt rekkverk.

5 raske tips om vedlikehold av glassrekkverk

 • Glassplatene pusser du bare med vanlig vinduspussemiddel ved behov.
 • Uansett hvilket material du har på stolper og overligger, kan du tørke av de da og da med en myk klut, lunket vann og et mildt rengjøringsmiddel.
 • Bruk ikke produkter med slipemiddel på noen av delene.
 • Rustfrie deler behøver, på tross av sitt navn, rengjøres for å ikke ruste. Rengjør 1-3 ganger om året, eller oftere om du bor nær havet.
 • Har du overliggere eller håndløpere i tre, bør du impregnere de med treolje eller lignende om rekkverket står utendørs. Gjenta regelbudet, avhengig av hvor utsatt rekkverket er for vær og vind.

Hvilket materiale krever minst vedlikehold?

Du har nok allerede gjettet rett på dette! Et rekkverk helt i tre behøver du å olje, lakke eller male regelbundet for at det skal holde seg helt og pent. Et glassrekkverk derimot har betydelig lengre livslengde og krever bare rengjøring med jevne mellomrom som nevnt ovenfor , for at det skal se helt ut som nytt år etter år. Er du på jakt etter et rekkverk som i prinsipp er vedlikeholdsfritt, skal du velge stolpefritt.

Når du kjøper et glassrekkverk fra Rekkverkbutikken, kan du velge til produkter som motvirker at smuss fester seg til overflatene. Dette forenkler vedlikeholdet ytterligere.

Har du noen spørsmål om hvordan man tar hand om sitt rekkverk, er det bare å kontakte oss, så hjelper vi deg!

Her finner du alle våra rekkverk og håndløpere >


Ny klassifisering av rekkverk hjelper deg å velge rett

25 juni, 2018

Rekkverkbutikken har utviklet Bruksklasser (A, B och C), som viser deg som kunde hvor akkurat dette rekkverket er passende å bruke. Vi har utgått fra rådende byggregler og våre egne produkttester når vi har definert klassene, noe som gjør det enkelt og trygt å følge anbefalingene.

Räckesbutikens bruksklasserNår du har fylt i dine mål i bestillingsverktøyet, ser du en ikon under 3D-bildet som viser hvilken klasse rekkverket tilhører. Den oppdateres etterhvert som du velger design og detaljer, ettersom klassene blant annet påvirkes av rekkverkshøyden og seksjonsbredde.

Uansett om du velger å få et tilbud sendt til deg eller bestiller direkte, ser du også klassen i tiludet eller i ordremailen du får av oss.

Les gjerne definisjonen av alle bruksklassene, og undrer du på noe, er det bare å kontakte oss.

Vil du forsøke å designe et rekkverk og se hvilken klasse det får? Gå til produktoversikten, velg produkt* og klikk på knappen «Bestill nå».

*Det er kun komplette rekkverk som får bruksklasse, ikke glasskiver eller håndløpere.


Årets flotteste glassrekkverk fra Rekkverkbutikken 2017

8 mars, 2018

Våre kunder har stil – det er ingen tvil om den saken! Vi får ofte bilder på våre glassrekkverk når de er monterte og klare, og imponeres av resultatet! Et glassrekkverk er vel bare et glassrekkverk, kan man tenke, men i rett miljø og med rett designvalg, kan det bli et riktig løft – både innendørs og utendørs. Se bare på disse utvalgte favorittene fra i fjor.

Stolpefritt rekkverk med overligger i eik

Stolpfritt räcke vid trapphål inne

Her har en Dansk kunde skapt et elegant og åpent rom ved å velge et glassrekkverk til trappehullet. Tommel opp fra oss!

Les mer om vårt stolpefrie rekkverk!

 

Svart aluminiumsrekkverk til altan over to plan

Glasräcke med svarta stolpar

Denne Svenske kunden har gått all-in og montert glassrekkverk på terrassen i to etasjer. Og med all rett – har man naturen så nære huset vil man jo kunne se den også! Vi byr på enda et bilde fra en annen vinkel:

Altanräcke i glas med svarta aluminiumstolpar

Les mer om vårt aluminiumrekkverk!

 

Rustfritt rekkverk med frostet (opal) og klart glass

Rostfritt räcke med frostat och klart glas

Ved dette huset i Danmark ville kunden ha innsynsbeskyttelse på ene siden av altanen, og fri sikt på den andre. Sagt og gjort – det ble en kombinasjon av frostet glass og klart glass. Stilig, ikke sant?

Glasräcke med stolpar i rostfritt stål

Les mer om vårt rustfrie rekkverk!

 

Rustfritt rekkverk ved trappehull

Rostfritt glasräcke - före- och efterbilder

Her har vi en Svensk kunde som har dokumentert sin renovering, og se hvilken forskjell det ble! Glassrekkverket ble virkelig prikken over i-en! 😉

Les mer om vårt rustfrie rekkverk!

 

Glass og glassklemmer til kundens egne stolper

Maximal utsikt med altanräcke i glas

Glasräcke med trästolpar

Med denne utsikten kjennes et glassrekkverk som det eneste rimelige valget! Vår Norske kunde hadde stolper og overligger i tre og kompletterte med glass-skiver og hvite glassklemmer fra Rekkverkbutikken. Vakkert!

Les mer om våre glass og glassklemmer!

 

Inspirert og sugen på å piffe til ditt eget inne- eller utemiljø? Vi har glassrekkverk i aluminium, rustfritt og uten stolper, samt håndløpere. I vårt designverktøy ser du prisen så fort du fyller i dine mål, og alt er inkludert – også frakt.

Til produktoversikten!

 


Vi lanserer fargevalg for skinne til stolpefritt glassrekkverk

19 februar, 2018

Hos oss har du tidligere kunnet designe ditt aluminiumrekkverk i valgfri farge, ved å bestille vårt produkt Alu Color. I RAL-systemets brede fargespektrum velger du farge på en eller flere deler av rekkverket. Nå har vi også tatt dette konseptet videre til vårt stolpefrie rekkverk.

Velg mellom over 200 farger

Du kan velge å lakkere skinnen til stolpefritt rekkverk i den RAL-fargen du ønsker. Velger du dessuten en overligger i aluminium lakkeres den i samme farge.

Dette produktet passer deg som stiller høye krav til estetikken. Å matche vårt eksklusive stolpefrie rekkverk med detaljer på huset, som vinduer og dører, skaper et unikt uttrykk for din bolig. For å matche med andre farger behøver du bare å vite hvilken RAL-farge du vil ha og så skriver du inn koden i vår konfigurator.

stolpfritt glasräcke från Räckesbutiken


Dine snarveier

Snarveier!

Ordreside

  Tilbud

   Glem meg!