Alu Color Alu Classic
 • Alltid fri frakt!
 • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
 • Høy kvalitet
 • Høy tilgjengelighet
 • Kort produksjonstid
 • Produkter som produseres etter dine mål
 • Helt fraktfri leveranse

Spørsmål og svar

Rekkverkene

Kan jeg få den der spesielle detaljen eller rekkverket på denne bestemte måten?

Det sortimentet vi viser på websiden er det sortimentet vi selger. Så fort vi har nye løsninger eller et utøket sortiment klart for salg vil dette vises og være mulig å bestille via websiden.

Hva er fordelene med aluminium sammenlignet med rustfritt?

Så rart som det høres ut så ruster ikke et aluminiumrekkverk hvilket et rusfritt faktiskt kan gjøre. Det veier dessuten mye mindre og er enklere å arbeide med.

Hvor produseres rekkverkene?

Våre rekkverk produseres i vårt produksjonslokale i sørvest Sverige, nærmere bestemt i Ängelholm. Her produserer vi også glassene til våre rekkverk.

Montering

Er rekkverkene vanskelige å montere?

Kan man håndtere en elektrisk skrutrekker (vi anbefaler å bruke en elektrisk skrutrekker selv om det er mulig å skru for hånd) og et vater bør det ikke være vanskelig. Skulle spørsmål dukke opp kan du kontakte oss for hjelp.

Hvilke verktøy behøver jeg?

Et vater kreves. En elektrisk skrutrekker er bra å ha. Også en gummi/plasthammer, kan komme til nytte, men det går og løse på andre måter også.

Hvor finner jeg monteringsfilm?

Du finner monteringsfilmer på din ordreside, som du finner ved å klikke på linken i ordrebekreftelsen du mottar på mail ved bestilling.
Inne på ordresiden klikker du deg videre inn på ditt rekkverk eller håndløper og finner monteringsfilmene nede i listen med detaljebeskrivelser.
Monteringsfilmene viser hvordan de ulike momentene i din ordre monteres.

Hvordan skal mitt rekkverk monteres?

I din leveranse følger det med en bok med instruksjoner og som også er en følgeseddel.

Der finner du de eksakte mål og spesifikasjoner som gjelder for din ordre, et oversiktsbilde på rekkverket samt målmal, som viser hvordan stolpene på ditt rekkverk blir plassert i forhold til de kantmål som oppgis ved bestilling.
På din ordreside, som du finner link til i din ordrebekreftelse, finner du også monteringsfilmer.

Bestilling

Hvordan skal jeg ta målene og hvor mye skal jeg dra av på sidene?

Det er viktig att målene er fra kant til kant. Du skal altså ikke dra av noe da det skjer per automatik ved våre utregninger. Er du usikker på hvordan målene blir og hvor eventuelle stolper eller fixpoints skal settes så finner du avstandsberegninger med stolpenes og fixpointsens plassering på produksjonssidene.

Kan jeg endre noe i min bestilling?

Det er viktig at du nøye kontrollerer mål og spesifikasjoner i din bestilling. I visse tilfeller kan vi ordne med endringer, men det avhenger av hvor tidlig vi får beskjed og hvilke endringer det handler om. Vi ber deg dog ta kontakt med oss snarest mulig.

Hvordan avbestiller jeg?

Fram til vi har påbegynt produksjonen av ditt rekkverk er det ingen problem å gjøre en avbestilling. Kontakt oss for å  få vite mer.

Kjøp & Levering

Tilkommer det noen avgifter etter bestilling?

Den prisen du ser ved bestilling er den prisen du betaler for rekkverket, ingenting tilkommer.

Må jeg være hjemme når pakken kommer?

Noen må være på plass for å ta imot leveransen og skrive under. Før man underskriver er det viktig å kontrollere at materialet ikke har noen skader, se kjøpsvillkår for mer informasjon.

Dine snarveier

Snarveier!

Ordreside

  Tilbud

   Glem meg!