Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
 • Alltid fri frakt!
 • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
 • Høy kvalitet
 • Høy tilgjengelighet
 • Kort produksjonstid
 • Produkter som produseres etter dine mål
 • Helt fraktfri leveranse

SE-3 SE-5 SE-10 CE

Håndløper

Kombiner

Håndløpere i alle stiler

Bor du i et hjem med moderne interiør? Har du bevart en rustikk stil? Har du kanskje en helt unik interiørstil? Hvordan man innreder hjemmet sitt er individuelt, og smaken varierer fra hjem til hjem. Derfor har vi utviklet håndløpere i ulike materialer, farger og med mange valgmuligheter så du skal kunne finne og bestille en håndløper som passer i akkurat ditt hjem.

Håndløperne våre er enkle å montere og leveres komplett med alt nødvendig tilbehør.

Håndløpere i ulike materialer

Vi tilbyr runde håndløpere i hvit- og svartlakkert aluminium, rustfritt stål samt treslagene eik, jatoba og ask.

Avhengig av hvilken håndløper som faller deg i smak, kan de bestilles i hele lengder opptil 2,4 meter. Lengder utover dette leveres i to eller flere deler og er klargjort på forhånd, så du enkelt kan sette sammen delene på egen hånd. Alt du trenger til monteringen er inkludert i bestillingen.

Du finner mer teknisk informasjon her!

Mange ulike valgmuligheter

Du har mange muligheter til å påvirke hvordan håndløperen din skal se ut slik at den passer inn i dine omgivelser. Blant annet kan du:

 • Velge håndløper i materialene hvit- eller svartlakkert aluminium, rustfritt stål eller treslagene eik, jatoba og ask
 • Velge mellom fem ulike rustfrie konsoller for å feste håndløperen
 • Velge hvordan enden og begynnelsen på håndløperen skal se ut
 • Avhengig av materialet kan håndløperen bestilles med børstet, lakkert, strukturlakkert eller ubehandlet finish

Du kan gjøre alle valgene selv når du designer håndløperen din i designverktøyet vårt.

Konsollaternativer

håndløper

Håndløpere til utendørsbruk

Hvis du skal kjøpe en håndløper til utendørsbruk, anbefaler vi rustfritt stål, lakkert aluminium eller ubehandlet jatoba, ettersom disse materialene tåler påkjenninger som temperatursvingninger og regn bedre. Det er selvfølgelig mulig å bestille og bruke andre materialer, men det krever mer – og riktig – behandling.

Hvorfor du bør kjøpe håndløpere hos Rekkverkbutikken

Vi er opptatt av å tilpasse produktene våre etter dine ønsker, tilbyr fri frakt og verdsetter kvalitet høyt. Dessuten er alt du trenger til monteringen inkludert. Ved hjelp av monteringsvideoene våre, som viser hvordan du går frem for å installere håndløperen din, blir det enkelt å fullføre monteringen på egen hånd.

Det aller viktigste: Vi er her for å hjelpe deg, før, under og etter kjøpet – via chat, e-post og telefon.

Kundene forteller

Helena: «Jeg vil absolutt anbefale Rekkverkbutikken.»

Ta med deg vår produktkatalog offline

Inspirasjon

Bilder fra våre kunder i ulike miljøer og med ulike designvalg

Teknisk informasjon

Teknisk detaljinformasjon

Rustfri håndløper

Rustfrie rør med en diameter på 42 mm. Leveres i hele lengder opptil 2,4 meter. Ved lengre mål, leveres hånløper i flere biter som foges sammen med en stilren rørforbinder. Om din rustfrie håndløper skal monteres inndendørs anvendes en rustfri variant som går under betegningen AISI 304. Om det derimot er utendørs anvender vi i stedenfor AISI 316, et syrefast rustfritt stål.

Håndløper i lakkert aluminium

Rund håndløper i aluminium, Ø 42 mm, lakkert. Leveres i hele lengder opptil 2,4 meter. Ved bestilling av lengre håndløpere klargjøres delene for å skjøtes sammen, og selvfølgelig er alt du trenger inkludert.

Håndløper av Ask

Rund håndløper av ask som enten leveres ubehandlet eller klarlakkert i glansgrad 10. Leveres i hele lengder opptil 2,4 meter for ask. Ved bestilling av lengre håndløpere klargjøres delene for å skjøtes sammen, og selvfølgelig er alt du trenger inkludert. Ø 43 mm.

Håndløper i Eik

Rund håndløper av eik som enten leveres ubehandlet eller klarlakkert i glansgrad 10. Den leveres i hele lengder opptil 2,4 meter. Ved bestilling av lengre håndløpere klargjøres delene for å skjøtes sammen, og selvfølgelig er alt du trenger inkludert. Ø 43 mm.

Håndløper i Jatoba

Rund håndløper av jatoba, et hardt tre med egenskaper og utseende som ligner teak, som enten leveres ubehandlet eller klarlakkert i glansgrad 10. Den leveres i hele lengder opptil 2,4 meter. Ved bestilling av lengre håndløpere klargjøres delene for å skjøtes sammen, og selvfølgelig er alt du trenger inkludert. Ø 43 mm.

Svart og hvit håndløper i tre

Svart- eller hvitlakkert trehåndløper i glansgrad 10. Leveres i hele lengder opptil 2,4 meter. Ved bestilling av lengre håndløpere klargjøres delene for å skjøtes sammen, og selvfølgelig er alt du trenger inkludert. Våre lakkerte trehåndløpere er ikke tilpasset for utendørsbruk. Ø 43 mm.

Begynnelse og avslutning på håndløperen

Vi tilbyr tre ulike endestykker på håndløperne våre. Til håndløpere av rustfritt stål og lakkert aluminium finnes det en flat endeknott, rund endeknott eller 90 graders endebøy, alle i rustfritt stål. Til håndløpere av tre kan man velge mellom naturlig avslutning uten endeknott, flat endeknott eller 90 graders endeknott i rustfritt stål.

Rustfri rund konsoll, myk bøy

Monteres med tre synlige skruer. Rustfri AISI 304 for innendørs, AISI 316 for utendørs. Mål fra vegg til sentrum av håndløper 75mm.

Rustfri rund konsoll, skarp bøy

Monteres med en M8 skruestift som ikke er synlig. Rustfri AISI 304 for innendørs, AISI 316 for utendørs. Mål fra vegg til sentrum av håndløper 73mm.

Rustfri rund konsoll, rett montering

Monteres med en M8 skruestift som ikke er synlig. Rustfri AISI 304 for innendørs, AISI 316 for utendørs. Mål fra vegg til sentrum av håndløper 75mm.

Rustfri firkantig konsoll, rett montering

Monteres med en M8 skruestift som ikke er synlig. Kun for montering innendørs. Mål fra vegg til sentrum av håndløper 89mm.

Stolpe

Stolpe i rustfritt stål, rund med en diameter på 42mm, med fot for ovenpåmontering. Totalhøyden på stolpe og håndløper kan justeres mellom 855-935mm. AISI 304 for innendørs og AISI 316 for utendørsbruk.

Millimeter-tilpasset

Når du angir dine mål vil vi at du gjør det på millimeteren. Vi leverer ikke håndløperen i overmål. Den lengden du angir er den lengden du får.

Skrue for innfesting i tre

For alle ordre medfølger skrue for innfesting i tre. Ved innfesting i annet underlag, anbefaler vi at man tar kontakt med sin lokale jernvarehandel.

Monteringsfilmer og anvisninger

Filmene viser ulike moment som en støtte under din montering. For hver ordre anpasses våre monteringstips og filmer.

Alt følger med i din ordre

I din ordre fra oss følger det med alt du behøver for din montering. Foruten håndløper og konsoller inngår også alle skruer, bor og bits, samt eventuelle spesialverktøy. Har du en skruetrekker, tommestokk og et vannpass, behøver du ingenting utover dette.

Rustfrie detaljer

Da rustfritt stål til tross for navnet, ikke er resistent mot korrosjon, så behøver alle rustfrie detaljer vedlikehold og rengjøring fra 1-3 ganger pr. år. Om håndløperen er montert nær kysten kan hyppigere rengjøring og behandling være nødvendig. Rengjør overflatene med lunket vann og mildt rengjøringsmiddel sammen med en myk klut.

Trehåndløper

Skal håndløperen monteres utendørs anbefaler vi å rengjøre og så slipe den med finkornet sandpapir. Behandle håndløperen med impregnerende produkt som treolje eller lignende for de rådende forhold. Ved montering innendørs kreves kun rengjøring og lett sliping. Om ønskelig, kan overliggeren behandles med impregnerende produkt som treolje eller lignende. All eik inneholder garvesyre i varierende mengde, avhengig av virkets fuktighetsgrad. Dette for at garvesyren motvirker forråtnelse i treverket. Når din overligger eller håndløper i eik for første gang utsettes for fukt i utendørsklima, utsondres garvesyre, noe som kan årsake misfarginger på underlaget. Derfor anbefaler vi at treverket med fordel kan oljes inn, alternativt strykes over med oksalsyre ved montering for å minske utsondringen av syren. Oksalsyre kan også benyttes for rengjøring av misfarginger på underlaget. Rådgjør med din fargehandel før du anvender oksalsyre. For at treverket skal holde seg pent, anbefaler vi også å olje inn treverket noen ganger i året.

Instruksjonsfilmer

Nedenfor ser du klipp fra noen av våre monteringsfilmer. Når du har gjort din bestilling får du linker til filmer som viser hvordan du setter opp håndløperen med de detaljer som akkurat du har valgt. Du finner også våre vanligste filmer her.