Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Verandarekkverk med glass, få pris direkte

Veranda rekkverk med rustfrie stolper uten overligger.

Velg glassrekkverk til altanen for maksimal utsikt

Vi har flere typer av glassrekkverk som passer utmerket til verandaer og uteplasser. Du skreddersyr selv ditt rekkverk i vårt designverktøy, og så produserer vi det etter dine mål, og leverer det fraktfritt hjem til deg for enkel montering.

Velg rekkverk og fyll i dine mål, så ser du prisen direkte!
 

Rustfritt glassrekkverk – for eksklusive verandarekkverk

Rustfrie rekkverk er det første mange tenker på når man tenker på og bygge et rekkverk i glass på verandaen. Det finnes mange leverandører på markedet, men vi utmerker oss med et rekkverk av høy kvalitet til en virkelig bra pris. Det er mulig og selv regne ut prisen direkte å gjøre en bestilling.

Det man skal tenke på når det gjelder rustfrie rekkverk er at de faktiskt kan ruste. Man behøver derfor legge mer tid på vedlikehold enn hva man behøver gjøre med vårt aluminiumrekkverk, som også passer veldig bra til verandarekkverk.

Inspirasjon

Stolpefritt glassrekkverk – gjør ditt verandarekkverk nesten usynlig

Vårt stolpefrie rekkverk er det mest ekslusive og finnes der uten å synes spesielt mye . Det passer meget bra når du har en fin utsikt du ikke vil skymme eller du på annet vis nesten vil få følelsen av at det ikke finnes der. Det stolpefrie rekkverket kan du få med overliggere i rustfritt stål, av eik (mest egnet for innendørsmontasje) og teak (bedre egnet utendørs).

Det stolpefrie rekkverket festes på siden av balkongen med fixpoint eller ovenpå med aluminium skinne. Begge alternativ er meget pene og stilrene løsninger.

Inspirasjon

Aluminiumrekkverk for veranda – det mest rimelige verandarekkverket

Om man velger aluminiumrekkverk til sin veranda istedet for rustfritt rekkverk får man ikke bare et verandarekkverk som er enklere å vedlikeholde, det blir også betydelig billigere.

I tillegg til å levere aluminiumrekkverket i sin naturlige sølv farge (natureloxerat) kan vi tilby rekkverket malt i svart, hvitt, grått med struktur. Slik som med alle våre andre rekkverk, kan du velge med eller uten overligger. Overliggeren kan du få i samme farge som rekkverket, i eik eller jatoba. Ønsker man å kombinere f.eks. sine vinduer eller ønsker en annen farge, tilbyr vi Alu Color, der man kan bestille sitt aluminiumrekkverk i over 200 ulike farger.

Inspirasjon

Wirerekkverk – minimalistisk rekkverk som skaper et maritimt inntrykk

Om man vil ha en diskret og luftig avgrensing på marknivå, eksepmpelvis mellom terrasse og hage, så er det perfekt med et wirerekkverk. Wiren er en tvinnet stålwire og stolpene er i rustfritt stål, men du velger selv om du vil ha en overligger i rustfritt eller i treverk (eik eller jatoba) samt antall wirer.

Et wirerekkverk skal kun benyttes på marknivå på grunn av at man kan klatre på det og at man da kan risikere å falle ned og skade seg, om rekkverket står på høyere høyde.

Inspirasjon

Relaterte artikler

Rekksverkshøyde ?

Byggforeskriftene foreskriver at et rekkverk skal ha en høyde på 1000 mm om høyden mellom terreng eller plan er 3 meter eller mer. Det betyder alltså at om man høydeforskjellen til terreng eller underliggende plan er 3 meter eller mer så skal rekkverket ha denne høyden. Alla våre rekkverk for balkonger kan levereres i 1000 mm. Skulle avstanden til till terreng eller underliggende plan være mindre kan man også velge et lavere rekkverk.

Sikkert med glassrekkverk?

Vi får ofte spørsmål om glassrekkverk er sikkert når man har barn, om man kan ramle igjennom dem osv. Glassene i våre rekkverk med stolper er 8,76 mm lamellglass. Dette betyr at to glass er limt sammen med en plastfilm imellom. Det er samma teknikk som brukes for frontruter till biler. Om et glass går istykker av slag kommer plastfilmen sammen med det andre glasset til å holde glasset sammen. Du kan også velge herdet laminert glass, to herdede glasskiver med plastfilm imellom. Dette glasset er for miljøer der glasset kan bli utsatt for gjentatte ytre påkjenninger.

For det stolpefrie rekkverket er det litt annerledes. Der bruker vi et tykkere glass, 12,76 mm. I tillegg er glasskivene herdet hvilket gjør glasset fem ganger sterkere enn vanlig glass. Om et herdet glass går istykker deler det seg i mange små ufarlige biter. Disse holdes dog fast av plastfilmen slik at glasspill ikke oppstår.

Bygg verandarekkverket selv eller lei håndtverkere

Mange lurer nok på om de våger forsøke seg på å montere et glassrekkverk på egen hånd. Vår vurdering er at hvem som helst med grunnleggende håndtverkskunnskaper kan montere våre rekkverk. Kan man håndtere en skrutrekker, et vater, en tomstokk og en hammer vil man klare det. Det kan være bra å vite at man i vissa tilfeller kan behøve og være mer enn en person under noen av monteringsmomentene.

Det går også bra å leie en håndtverker for arbeidet og for dem blir det veldig enkelt å montere rekkverket.