Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Glassrekkverk innendørs

Skap en åpen og luftig følelse med et rekkverk i glass

Et glassrekkverk får et rom til å se større ut og en smal trapp f.eks. ser plutselig bredere ut. Hos oss utformer du selv ditt rekkverk etter eget ønskemål og smak. Du kan velge mellom ulike materialer på stolpene, farge på glass/stolper/skinner, og design på detaljer.

Velg rekkverk og fyll i dine mål, så ser du prisen direkte!
 

Rustfritt rekkverk – elegant og tidløst innendørs-rekkverk med glass

Rustfritt rekkverk er det første mange tenker på når man tenker på glassrekkverk. Det finnes mange leverandører på markedet, men vi utmerker oss ved at vi tilpasser hver seksjon etter dine mål og ikke omvendt. På vår side legger du inn dine mål og designer og bestiller det direkte hjem. Vi tilbyr sidemontering med stolpeholdere, eller montering ovenpå med stolpefot. Det rustfrie rekkverket kan du designe uten overligger eller med overligger i rustfritt stål, eik eller jatoba.

Inspirasjon

Aluminiumrekkverk – et rimelig glassrekkverk som er nesten vedlikeholdsfritt

Vårt aluminiumrekkverk kan du få i en valgfri RAL-farge, via vårt rekkverk Alu Color, om du ikke ønsker vårt natrueloxerte. De firkantige stolpene kan kombineres med en overligger i samme profil. Ønsker du en overligger i tre kan vi tilby kan vi tilby en i profilert tre-overligger i eik eller jatoba. Valgmulighetene som er tilgjengelige for våre aluminiumrekkverk er nesten ubegrensede.

Inspirasjon

Stolpefritt – glassrekkverk som åpner opp

Vårt stolpefritt rekkverk er det mest eksklusive og uten stolper gir det et veldig luftig inntrykk. Som innendørsrekkverk passer det veldig bra, da det virkelig gir et luftig inntrykk ved trappeåpningen eller der man velger å montere det. Det stolpefrie rekkverket kan du få med overligger i rustfritt stål, en smalere i aluminium, av eik (mest egnet for innendørs montering) og teak (passer bedre utendørs).

Det stolpefrie rekkverket kan monteres på siden med såkalte fixpoints eller ovenpå gulv med skinne. Begge alternativene er veldig prisgunstige og stilrene alternativ.

Inspirasjon

Glass & glassklemmer – ditt gamle innendørs rekkverk blir som nytt

Ønsker du å erststatte din spaljé eller tre-ribber med med noe som gir rommet et åpnere inntrykk? Da anbefaler vi glass og glassklemmer. Vi tilpasser glassmålene etter dine eksisterende stolper. Glassklemmene finnes i flere ulike utforminger – rustfrie, gråe, hvite eller svarte.

Inspirasjon

Relaterte artikler

Rekkverkshøyde

For å oppfylle gjeldende regelverk bør man ha en rekkverkshøyde på 1000mm om nivåforskjellen mellom gulvene er tre meter eller mer.

Er glass et sikkert valg?

Rekkverkbutikken får iblandt spørsmål om det er sikkert å montere et glassrekkverk i en miljø det barn oppholder seg. Utfra gjeldende regelverk anvender vi oss av laminert glass som har en tykkelse på 8,76mm. Laminert glass benevnes oftest som sikkerhetsglass da det ikke dannes farlige skår om det knuses og at det holder sammen på plass – noe som minimerer risikoen for å falle. Vi tilbyr også en valgmulighet for valg av glass i tillegg til våre laminerte glass. Skal rekkverket plasseres i en offentlig miljø eller der det oppstår repeterende ytre påkjenninger? I så fall anbefaler vi vårt herdede laminerte glass. Til vårt stolpfrie rekkverk anvender vi oss av et herdet laminert glass som er 12,76mm tykkt.

Montering?

Endel undrer over monteringen. Rekkverkbutikken bestreber så komplette leveranser som mulig. Derfor sender vi med alt i fra minste skrue til bor. Ved en bestilling får du en direkte tilgang til din personlige ordreside. Der finner du monteringsfilmer og tips tilhørende akkurat din bestilling. Ved leveranse sender vi også med en unik instruksjonsbok for akkurat ditt rekkverk. Du behøver ingen spesifikke forkunnskaper eller verktøy for å mestre monteringen. Kan du håndtere et skrujern så skal det ikke være noe problem – ellers er vi alltid her for å gi en hjelpende hånd; på telefon, mail eller chatt.