Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Glassgjerde gir et eksklusivt inntrykk

Glassgjerde

Design online og se din pris direkte – alt inngår!

Vi har flere typer glassgjerder som passer utmerket både innendørs og utendørs! Lag en maksimal utsikt fra uteplassen, eller hvorfor ikke ha det som et pent og sikkert rekkverk rundt poolen? Vil du ikke ha innsyn, velger du frostet glass, eller klart glass for et åpnere inntrykk. Hos oss utformer du selv ditt gjerde etter smak og behag. Du kan velge mellom ulike material på stolper, farge på glass/stolper/skinner, og design på detaljer. Vi produserer etter dine mål og designvalg.

Velg produkt og fyll i dine mål, så ser du prisen direkte!
 

Våre mest populære glassgjerder

Stolpefritt glassgjerde – for maksimal utsikt!

Det stolpefrie glassgjerdet er vårt mest eksklusive og silrene variant. Det passer bra om du har en fin utsikt fra din balkong eller terrasse, som du ikke vil stenge inne, eller om du bare vil ha en avgrensning, uten at det tar plass.

Glassgjerdet uten stolper kan monteres utenpå underlaget med såkalte fixpoints eller ovenpå gulv med skinne. Du kan velge å få det med overligger i rustfritt stål, aluminium eller treverk, med eller uten overligger.

Inspirasjonsbilder

Alu Modern – stilrent glassgjerde med lavere aluminiumstolper

Alu Modern er gjerdet for deg som vil ha et stilrent og underholdsfritt glassgjerde som skaper et åpent inntrykk på uteplassen. Glassene festes ved stolpene ved hjelp av en diskret aluminiumskinne, som til forksjell fra vanlige glassklemmer ikke stikker ut over glasset. Stolpenen slutter dessuten en bra bit fra glassets overkant, som lar deg nyte uforstyrret av utsikten også når du sitter ned. Perfekt som altangjerde eller balkongjerde altså!

Inspirasjonsbilder

Glassgjerde i aluminium – prisgunstig og enkelt å vedlikeholde

Et glassgjerde i aluminium passer utmerket til balkong eller terrasse. Det er også populært å bruke som komplement til poolgjerde siden stolpene ikke påvirkes av kjemikalene i poolvannet. Det eneste vedlikeholdet du kanskje behøver å gjøre er å tørke av kalkrester fra vannspruten.

Vårt aluminiumgjerde kan i prinsipp leveres i hvilken farge du vil. Foruten standardfargen sølv, kan du også velge svart, hvitt eller grå med struktur. Vil du ha et gjerde med stolper og glass i andre farger, så kan de se på glassgjerdet som heter Alu Color.

Inspirationsbilder

Rustfritt glassgjerde – klassisk og elegant

Et glassgjerde med rustfrie stolper gir et inntrykk av frihet samtidig som det er solid og sikkert. Vårt rustfrie glassgjerde gir hvilken som helst balkong eller terrasse et løft og tilpasser etter dine egne designvalg. Med eller uten overligger, innfesting og glasstype, er noen eksempel på valg du kan gjøre.

Inspirasjonsbilder

Vi har også wiregjerde og rustfrie gjerder med spiler, om glass ikke faller i smak for deg.

 

Se alle våre produkter!

Relaterte artikler

Spørsmål om glass, sikkerhet, høyde, montering mm?

Vi får ofte spørsmål om glassgjerde og sikkerhet (alle våre gjerder har laminert glass), hvilken høyde man skal velge (1000mm utendørs om det er mer enn 0,5 meter falhøyde) og hvor vanskelig det er å montere gjerdene (ikke vanskeligere enn at de fleste klarer det på egen hånd, uten å ta hjelp av en håndverker). Flere og mer detaljerte svar finner du på siden med spørsmål og svar, og på vår blogg.

Hvorfor Rekkverkbutikken?

Hos oss får du et glassgjerde som er produsert eksakt etter dine mål – i høyeste kvalitet. Du bestiller enkelt via designverktøyet som direkte viser den komplette prisen for akkurat ditt gjerde, og behøver du hjelp langs veien, er det bare å gi beskjed.Hva frakten koster? Den inngår selvfølgelig!