Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Vindskjerm for alle miljøer og stiler

Vindskjerm skaper en nydelig uteplass som kan brukes tidlig på våren til tross for kald vind sommer og høst. Med vindskjerm skaper du også en koselig og trivelig uteplass og terrasse hvor «veggene» bidrar til en romslig følelse. Utvalget av glass og tilpasning av mål gjør at du som kunde kan lage en løsning etter dine mål og ønsker. Hvis du vil kombinere din vindskjerm med innsynsbeskyttelse, velg opal eller gråtonet glass.

Vi har et bredt utvalg av ulike typer glassruter:

1: På våre glassrekkverk Alu Classic og St Prime er det mulighet for å velge vindskjerm eller å lage den separat. På disse modellene kan du velge mellom klart eller opalglass.

– Opalglass skaper også innsynsbeskyttelse.

– Med klart glass får du vindskjermsfunksjonen men kan se gjennom glasset.

.

2: Vi har også et justerbart glassrekkverk, og her kan du velge om du vil ha opalglass i bunnen for å skape privatliv.

Vårt justerbare glassrekkverk Alu Flex skaper en fantastisk uteplass hvor du har muligheten til å velge om du vil ha vindskjerm eller ikke. Alu Flex er lett å trekke opp og ned og er testet for å tåle svært høy vindbelastning.

– Vårt justerbare glassrekkverk er tilgjengelig med eller uten glasslist på det øvre glasset. Du kan se alle variantene i vår konfigurator

3: Et tredje alternativ for vindskjerm er et lavt rekkverk på eksisterende vegg eller rekkverk. Du beholder lyset, men du får en mer skjermet plass med et vindfang plassert på din eksisterende struktur.

Kjøper du et glassrekkverk og lager en vindskjermsdel får du en helhet og større mulighet til å bruke terrassen i flere måneder. Vindskjerm i glass er funksjonelt og gjør at du ikke mister utsikten som ellers ville gått tapt dersom du legger en planke eller en heldekkende vegg av noe materiale.

.

Holdbarhetsmessig er glass et godt valg for vindskjerm, kombinasjonen av aluminium og glass gjør at vindskjermen holder år etter år sammenlignet med en vindskjerm i treverk.

Du kan se hele vårt produktspekter av vindskjerm online og bestille enkelt på vår nettside. Alle våre produkter kan tilpasses og du kan skape ditt unike glassrekkverk i vår konfigurator.