Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Om Rekkverkbutikken

Vår produkt

Hos oss skreddersyr du ditt rekkverk etter dine mål og velger design etter din egen smak. I vår brukervennligebestillingsfunksjon presenteres din pris uten noen uspesifiserte ekstrakostnader.

Vi jobber kontinuerlig for at våre kunder ikke skal behøve å kjøpe ekstra utstyr til monteringen. Skruer, bits og bor inngår. I de tilfeller spesialverktøy kreves, følger dette med i leveransen.

Vår produkt er unik i det avseende at vi alltid produserer produktet etter kundens mål og ønskemål. Ettersom alt, inklusive glass, produseres etter kundens bestilling, har vi mulighet til å alltid skape et rekkverk som er symetrisk etter de mål som kunden angir. Kunden behøver aldri å gi avkall på sine mål for at rekkverket skal anpasses for å passe glassene.

Vi på Rekkverkbutikken vil være den beste leverandøren av glassrekkverk og andre rekkverkprodukter for innendørs – og utendørsmiljø i Norden.

Alt produseres av oss

Våre produkter produseres, pakkes og sendes fra vår produksjonsanleggning i Ängelholm i Sverige. Her har vi kontor og produksjonslokaler på totalt 1000kvm.

Vi produserer ulike typer rekkverk i høy kvalitet:
Glassrekkverk uten stolper eller med stolper i aluminium eller rustfritt.
Glass og glassklemmer til eksisterende stolper.
Franske balkonger i glass.
Rustfritt rekkverk med spiler eller wire.
Håndløper til trapper i rustfritt eller tre.

Du designer selv ditt produkt i vårt verktøy der vi tar deg igjennom en rekke designvalg av utseende, farge og material.

Kort historikk

Rekkverkbutikken ble startet som et prosjekt av en glassmester i Ängelholm, Villans Glas i 2008, da man så et behov og en etterspørsel på rekkverkprodukter med hjem-leveranse. Siden slutten av 2010 er Räckesbutiken Sweden AB et frittstående selskap. Igrunnen er det dog samme personer som står bak firmaet med mange års erfaring av levering og montering av glasrekkverk. Vi leverer også rekkverk til flere land i Norden og Europa via våre nettbutikker i Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland og Østerrike.

Skreddersydd for deg