Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

CE Merking

For rekkverksprodukter i stål og aluminium kan man velge å setrifisere ut fra setrifiseringen EN 1090-1:2009 + A1:2011. På Rekkverkbutikken produserer vi våre rekkverk på vårt anlegg i Ängelholm. Våre aluminiumrekkverk og rustfrie rekkverk er CE-merket i følge den Europeiske CE-merkingen man kan gjøre på byggprodukter innen harmoniserende standarder.

Hva innebærer dette?

CE-merkingen som sådan innebærer at man oppfyller kravene i den europeiske standarden EN 1090-1.

CE-merking av byggprodukter er ikke en «»godkjenning»» eller et mål på produkters lemplighet i forhold til gjeldende byggregler. Merkingen viser istedet på produktets prestanda for vesentlige produktegenskaper og at disse har blitt bedømt på en enhetlig måte. Med hjelp av informasjonen om produktets egenskaper og prestanda, kan man avgjøre om produktet er passende å anvende.

Andre leverandører selger rekkverk som ikke er CE-merkte, hva kommer det seg av?

Å CE-merke rekkverk er frivillig og ikke et krav for rekkverkets personsikkerhet. Vi har valgt å ha CE-merking på våre stål- og aluminiumrekkverk for å vise åpenhet i vår produksjon samt gi yteevnedeklarasjon og skape trygghet for våre kunder. Å ha et ytre organ som kommer hit og kontrollerer vår produksjonsprosess kontinuerlig, ser vi også som en sikkerhet for oss som foretak. Vi velger å setrifisere ut ifra EN 1090-1:2009 + A1:2011 som er setrifisering av konstruksjoner i stål og aluminium. Dette er altså ikke et krav men noe som vi selv velger å gjøre.