Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Nye rekkverk i nettbutikken til utesesongen!

Denne våren skjer det mye i Rekkverkbutikken. Vi har nemlig lansert ikke bare ett, men tre nye rekkverk! Og akkurat i tide til utesesongen er nå alle produktene i nettbutikken vår 🙂 Følg med videre, så tar vi en titt på nyhetene!

Alu Modern

Først ute er Alu Modern, et stilrent glassrekkverk med litt lengre aluminiumsstolper. Dette rekkverket kan fås med bredere seksjoner, altså større glasspartier. Dette, sammen med den diskrete aluminiumskinnen som klemmer fast glasset ved stolpen, men som til forskjell fra vanlige festeklemmer ikke stikker ut over glasset, i tillegg til stolper som ender i god avstand fra den øvre kanten på glasset, gjør at du får maksimalt ut av utsikten din!

Dette rekkverket er for deg som vi ha et stilig terrasse- eller balkongrekkverk som skaper en åpen atmosfære på uteplassen. Akkurat som de andre aluminiumsrekkverkene våre (Alu Classic og Alu Color), kan du selvfølgelig bruke dette rekkverket både innendørs og utendørs, og stolpene kan fås i standardfargene natur (aluminium), hvit, svart eller grå med struktur. Du velger selv hva som passer best hos deg!

Glassrekkverk med aluminiumsstolper i stilrent design

Wirerekkverk

Neste nyhet er et wirerekkverk – et minimalistisk rekkverk som skaper en marin atmosfære. Wirerekkverk er perfekt dersom man vil ha en diskret og luftig avgrensning på bakkenivå, for eksempel mellom terrassen og gårdsrommet. Vaieren er en tvinnet stålvaier, og stolpene er i rustfritt stål, men du velger selv om du vil ha en overlegger i rustfritt stål eller tre (eik eller jatoba) samt antall vaiere. Alle valg tas direkte i designverktøyet slik at du ser hvordan rekkverket – og prisen – forandrer seg samtidig som du gjør endringer.
Wirerekkverk med stolper i rustfritt stål

Rustfritt rekkverk med liggende stolper

Vi har allerede et rekkverk i rustfritt stål med stående spiler, men fra og med nå kan man også få kjøpt et stilig rustfritt rekkverk med horisontale spiler – valget er ditt!

Rekkverket med stående stenger har alltid en overligger, men dersom man velger liggende stenger, er dette valgfritt. Overliggeren kommer i rustfritt stål eller tre (eik eller jatoba). En annen forskjell mellom de to variantene er at et rekkverk med liggende stenger alltid står fritt, mens et rekkverk med stående stenger også kan festes i veggen dersom man ønsker det.

Rustfritt rekkverk med liggende stenger

Nyhetskavalkaden vår fortsetter i løpet av våren! Da kommer vi til å lansere vindbeskyttelse som tilleggsvalg ved kjøp av et aluminiumsrekkverk (Alu Classic) eller et rustfritt glassrekkverk. Da kan du velge en høyere høyde (160 cm eller 180 cm) på valgte seksjoner, for eksempel lengst mot husveggen for å skape et hjørne i ly og for å kunne nyte uteplassen selv på dager og kvelder med mye vind.

Inspirert til å fornye inne- eller utemiljøene dine? Når du finner et rekkverk for deg, bruker du bare det praktiske designverktøyet vårt for å se totalprisen for akkurat dine mål. Deretter kan du velge å lagre rekkverket for å se på det senere, få et tilbud tilsendt på e-post eller bestille med én gang.