Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Hvordan tar du vare på ditt rekkverk ved snø og dårlig vær?

Du har kjøpt og montert et flott rekkverk. Men nå er vinteren i full sving – og du undrer, hvordan tar du egentlig tar vare på ditt glassrekkverk i snø og dårlig vær? Alt etter hvilken type rekkverk du har, så finnes det ulike vedlikeholdsmetoder. Her kan du laste ned vår brosjyre om hvordan du tar vare på alle deler at ditt rekkverk.

Det finnes egentlig ikke noe spesielt som du skal gjøre for å ta vare på ditt rekkverk ved snø og dårlig vær, da våre rekkverk er konstruert for alle værforhold. Men, nedenfor finner du et kjerringråd på hvordan du kan vedlikeholde glassene og gjøre de ekstra fine og skinnende, selv ved kaldere vær.

Skinnende glassruter

Det er viktig å værne om miljøet og ikke anvende miljøfarlige produkter til å rengjøre ditt glassrekkverk. Du kan gjøre ditt eget rengjøringsprodukt for å sikre et miljøvennlig produkt samt at du sparer penger. Bruk en tom sprayflaske og bland 2 dl vann med 2 dl eddik (12%). Tilsett deretter 2-3 dråper miljømerket oppvaskmiddel, og du har en miljøvennlig løsning som også er skånsom mot ditt glass.

Vask deretter rutene med rengjøringsmiddelet med en myk klut.

Vil du imponere på slekten i julen, kan du til og med vaske dine glassruter på tross av kuldegrader. Det er veldig enkelt – det er bare å tilsette litt T-sprit i vaskevannet.

Skulle du ha noen øvrige spørsmål om hvordan du vedlikeholder ditt rekkverk, finnes vi alltid her for deg! Kontakt kundeservice via telefon, chat eller e-mail.