Alu Color Alu Classic
 • Alltid fri frakt!
 • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
 • Høy kvalitet
 • Høy tilgjengelighet
 • Kort produksjonstid
 • Produkter som produseres etter dine mål
 • Helt fraktfri leveranse

Bruksklasser

Når du designer ditt rekkverk gir bruksklasse (A,B eller C) en indikasjon på at rekkverket er passende å bruke. Klassene utgår fra rådende byggregler og våre egne produkt-tester og tar i betraktning til de valg du har gjort gjeldende rekkverkshøyde, seksjonsbredde, detaljer osv. Du kan se klassen som en anbefaling som hjelper deg å velge rett.

Så fort du har fylt i dine mål, viser ikonet under 3D bildet hvilken klasse rekkverket tilhører og den oppdateres etter hvert som du gjør dine valg av design og detaljer. Et rekkverk kan eksempelvis være Klasse B om du velger at det skal være 900mm høyt, men klasse A om du velger 1000mm.

Har du spørsmål om bruksklassene eller kjenner deg usikker på hvordan du designer et rekkverk med en bestemt klasse, er det bare å kontakte kundeservice, så hjelper vi deg.

 

Bruksklass A Klasse A
Våre A-klassifiserte rekkverk er CE-merket, klarer 1kN/m og glasset er et sikkerhetsglass som forhindrer personskader ved et eventuelt støt. Et A-klasset rekkverk oppfyller kravene for å beskytte mot risiko for fall ved en nivåforskjell mellom 0,8 og 10 meter fra gulv til mark, og er derfor egnede for bruk i alle typer av bomiljøer.

Bruksklass BKlasse B
Våre B-klassifiserte rekkverk er CE-merket, klarer 1kN/m og glasset er et sikkerhetsglass som forhindrer personskader ved et eventuelt støt. Klasse B-rekkverk er egnede for bruk i miljøer der nivåforskjell fra gulv til mark er 0-0,8meter.

Bruksklass CKlasse C
C-klassifiserte rekkverk er egnede for bruk i markhøyde. Glasset er et sikkerhetsglass som forhindrer personskader ved et eventuelt støt.

 

Dine snarveier

Snarveier!

Ordreside

  Tilbud

   Glem meg!