Alu Color Alu Classic
 • Alltid fri frakt!
 • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
 • Høy kvalitet
 • Høy tilgjengelighet
 • Kort produksjonstid
 • Produkter som produseres etter dine mål
 • Helt fraktfri leveranse

Alt for våre kunder

Vår ambisjon er å levere den beste kjøps-opplevelsen fra bestilling til ferdig montert produkt. Et mål vi arbeider kontinuerlig for og nå tar vi ennå et steg videre mot dette målet.

Oversiktsbilde av ditt rekkverk

Vår nye dyktige programmerer Micke, har nå gjort en ny funksjon i vårt system, som gjør at du får et oversiktsbilde av ditt rekkverk ut fra dine mål og ønskemål.

For at du skal få se ditt oversiktsbilde, behøver du å gjøre et tilbud eller en bestilling. Når du har gjort dette, genererer vårt system en skisse av ditt rekkverk. Skissen gjør at det blir lettere for deg å kontrollere at de spesifikasjonene du har oppgitt stemmer og det forenkler monteringen for deg i og med at mål og rekkverkets plassering blir enda tydeligere. Alt for at du skal kjenne deg trygg med ditt kjøp.
Oversiktsbildet finner du vedlagt med din ordrebekreftelse og sammen med øvrig informasjon på din ordreside. Du vil også finne oversiktsbildet i medfølgende dokumentasjon i din leveranse.

Speilvendte skisser

Skissen vises i to speilvendte versjoner ettersom den informasjonen du har gitt oss ikke viser hvilken retning rekkverket svinger mot. For deg som kunde er det veldig enkelt å se hvilket bilde som er av ditt rekkverk.

Nedenfor ser du eksempel på hvordan oversiktsbildene kan se ut for ulike typer av rekkverk.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.30.27

Denne skissen viser et rekkverk der begynnelsen på rekkverket er angitt som «ingen stolpe festes i vegg» og avslutning med frittstående stolpe.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.08.21

For denne bestillingen finnes det ingen speilvendt skisse, da rekkverkets kortsider har samme mål og man har angitt like valg for begynnelse/avslutning.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.05.02

Her ser vi et rekkverk der skissen tydelig viser forskjellen på innerhjørne og ytterhjørne. Ved å se på plasseringen av stolpene i forhold til ytterkanten, er det nå enklere å se om man har valgt rett type av hjørne. Dette rekkverket har for eksempel to innerhjørner og ett ytterhjørne.

Dine snarveier

Snarveier!

Ordreside

  Tilbud

   Glem meg!