Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
 • Alltid fri frakt!
 • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
 • Høy kvalitet
 • Høy tilgjengelighet
 • Kort produksjonstid
 • Produkter som produseres etter dine mål
 • Helt fraktfri leveranse

Vindskjerm for alle miljøer og stiler

1 juni, 2023

Vindskjerm skaper en nydelig uteplass som kan brukes tidlig på våren til tross for kald vind sommer og høst. Med vindskjerm skaper du også en koselig og trivelig uteplass og terrasse hvor «veggene» bidrar til en romslig følelse. Utvalget av glass og tilpasning av mål gjør at du som kunde kan lage en løsning etter dine mål og ønsker. Hvis du vil kombinere din vindskjerm med innsynsbeskyttelse, velg opal eller gråtonet glass.

Vi har et bredt utvalg av ulike typer glassruter:

1: På våre glassrekkverk Alu Classic og St Prime er det mulighet for å velge vindskjerm eller å lage den separat. På disse modellene kan du velge mellom klart eller opalglass.

– Opalglass skaper også innsynsbeskyttelse.

– Med klart glass får du vindskjermsfunksjonen men kan se gjennom glasset.

.

2: Vi har også et justerbart glassrekkverk, og her kan du velge om du vil ha opalglass i bunnen for å skape privatliv.

Vårt justerbare glassrekkverk Alu Flex skaper en fantastisk uteplass hvor du har muligheten til å velge om du vil ha vindskjerm eller ikke. Alu Flex er lett å trekke opp og ned og er testet for å tåle svært høy vindbelastning.

– Vårt justerbare glassrekkverk er tilgjengelig med eller uten glasslist på det øvre glasset. Du kan se alle variantene i vår konfigurator

3: Et tredje alternativ for vindskjerm er et lavt rekkverk på eksisterende vegg eller rekkverk. Du beholder lyset, men du får en mer skjermet plass med et vindfang plassert på din eksisterende struktur.

Kjøper du et glassrekkverk og lager en vindskjermsdel får du en helhet og større mulighet til å bruke terrassen i flere måneder. Vindskjerm i glass er funksjonelt og gjør at du ikke mister utsikten som ellers ville gått tapt dersom du legger en planke eller en heldekkende vegg av noe materiale.

.

Holdbarhetsmessig er glass et godt valg for vindskjerm, kombinasjonen av aluminium og glass gjør at vindskjermen holder år etter år sammenlignet med en vindskjerm i treverk.

Du kan se hele vårt produktspekter av vindskjerm online og bestille enkelt på vår nettside. Alle våre produkter kan tilpasses og du kan skape ditt unike glassrekkverk i vår konfigurator.


Slik innreder og designer du din uteplass eller balkong

3 mai, 2023

Hvordan skaper man et hjemmetrivelig og koselig miljø på sin uteplass eller balkong? Hvordan anvender jeg meg av vekster og innredning på best mulig måte? Hvilke material kan jeg bruke og hvordan integrerer jeg glassrekkverk eller rustfrie rekkverk mest optimalt?

I blogginnlegg nummer 2 – i samarbeid med hageingeniør John Block, diskuterer vi hvordan du på best mulig vis innreder og designer din uteplass eller balkong til sommersesongen.

Planlegg din uteplass

Høydepunktet på sommmeren er å få spandere tid på terrassen eller i hagen sammen med familie og venner og venner. Kanskje du har flyttet inn i et nytt hus eller vil lage nye “rom” i hagen din. Før du begynner å planlegge din uteplass, er det noen saker du bør tenke på.

Se på hvordan du vanligvis bruker plassen – hvordan du vanligvis stolpen for å få mest mulig sol? Eller er det viktig å få skygge på plassen? Skal det være et felles sted å både sosialisere seg på og bruke som soldekk? Eller kun en plass for et spisebord? Alt dette spiller inn år du plasserer møblene og hvilken type av møbler du anvender. For sosiale samspill, kan man velge å bygge en innebygd sofa, og kombinere med stoler og lenestolper som gir fleksibilitet i interiøret.

John nevner et element som kan spille en stor rolle for hvordan terrassen din oppfattes. Velger du å legge et tredekke, så er det viktig hvilken retning du velger å legge trebordene.

“Avhengig av hvordan du velger å legge trebordene, kommer plassene å oppleves ulikt. Er trebordene på tvers blir “rommet” mindre. Hvis du plassrer de langs siktlinjen, føles rommet veldig langt, noe som kan være gunstig hvis du for eksempel har fin utsikt.”

rostfritt glasräcke

Her har kunden valgt et rustfritt glassrekkverk med overligger for å ikke skjule den fantastiske utsikten. I kombinasjon med dette har kunden lagt trebordene i siktlinjen, noe som får terrassen å kjennes luftig og stor.

Den røde tråden i hageplanleggingen

En vanlig feil John ser i hagedesign, er at man “duttar”. Et eksampel på det er overforbruk av krukker.

“Ofte kan man se et 50-tals krukker stå over hele terrassen i ulike former og farger og med forkskjellig innehold.Dette kan lett gi et ganske rotete inntrykk. Bruk heller noen få større beholdere og sett flere planter i samme potte eller hvorfor ikke et tre eller en busk? Ha gjerne et ujenvt antal potter for et mer harmonisk uttrykk.”

Totalt sett kan du ha alle delene du trenger i hagen din, men det kan noen ganger føles tomt og usammenhengende. Problemet her er at du manger den røde tråden. Man bør derfor bringe delene sammen. Dette kan gjøres med et spesifikt glassrekkverk, en espalierkonstruksjon, en plante eller en jevn farge. Det skaper gjenkjennelse og gjør deg mer avslappet.

aluminiumräcke svart

Her har kunden valgt å beholde samme fargepalett på utvalgte deler av innredningen/huset. Aluminium med farget laminat i svart RAL.

John tipser om at man allerede i inngangen, blir møtt av et spesifikt element, kanskje en spaljé, glassrekkverk eller en spesifikk farge, for å sette preg umiddelbart. Deretter møter du samme material eller farge lengre inn på tomten ved en utedusj eller utekjøkken. På denne måten laber du en rød tråd gjennom hagen.

Små middel som gjør uteplassen koselig

Vi har gått igjennom hvordan man på best mulig måte kan lage en uteplass for større hager. Men hvilke utfrodringer og muligheter er for små uterom som balkonger og gårdsrum?

Små hagerom trenger og så en egen tankeprosess når det gjelder design og rominndeling. Og bare for at rommet er mindre, betyr det ikke at det er lettere å designe. Ofte det motsatte. Men med små midler kan du skape et sted som føles koselig og trygt. En gårdsplass er ofte omgitt av høye bygninger med mange vinduer ut mot gårdsplassen. Her føler du deg lett eksponert. Da kan det være effektivt å bruke hevede plantebed, trær, pergolaer og espalier. Høye frontruter med fargede lameller kan også beskytte for innsyn.

Balkonger er derimot et kapittel for seg. Dette er fortsatt i din private sfære og i direkte sammenheng med innemiljøet. Her kan det være lurt å viske ut grensen mellom inne og ute og bruke balkongen som et ekstra rom.Avhengig av hvor balkongen din er plassert, kan det påvirke innredningen. Er det i et leilighetskompleks eller er det på huset ditt mot hagen?

I et leilighetskompleks vil du kanskje beskytte utsikten mer, da kan du sette opp espalier på sidene av balkongen, maksimere arealet med sitteplasser og skape en koselig atmosfære med potter og planter. Balkongen er også et værutsatt sted. Noen ganger har den mye sollys og er utsatt for vind. Da kreves hardføre og tørkebestandige planter.

For balkonger på privateide hus har du mulighet til å eksperimentere mer med utseendet. Kanskje har du et gammelt trerekkverk som trenger oppdatering, med glass og klemmer kan du beholde de gamle trestolpene men gi et løft til balkongen. Eller du vil oppdatere balkongrekkverket fullstendig, og da er et glassrekkverk et perfekt alternativ som slipper inn mye lys og ikke får balkongen til å bli «innestengt».

stolpfritt glasräcke

Med det stolpefrie glassrekkverket lar du balkongen føles luftig og gi et eksklusivt inntrykk.

På balkonger, takterrasser og gårdsrom har du fortsatt store muligheter til å skape ditt grønne rom i et ellers trist og urbant miljø. Du kan alltid skape bedre forhold for plantene med større plantekasser og potter, og tørre å bruke annet plantemateriale enn blomster.

Slik maksimerer du ditt uterom

Vi spør John hvordan man best maksimerer uterommet sitt gjennom funksjonelle elementer som sitteplasser, belysning og vegetasjon.

Først må man undersøke sine behov. Hvilke behov har du som eier av det grønne rommet? Har du en stor familie? Sosial krets? Trenger du et hjem for kontemplasjon og restitusjon eller flere sosiale rom for middager osv.? Og hvordan ser stedet ut?

Ifølge John er det første skrittet han tar som designer å først se på lokasjonen. Lag en enklere stedsanalyse hvor du vurderer både naturtypen men også alderen på huset og området. Er det andre elementer å vurdere som støy, vind, fuktighet osv.? Prøv så å reflektere eller gjøre en vri og finne andre spennende løsninger enn de mest åpenbare.

Når en analyse er gjort, kan du kanskje raskt se bruken av tomten. Hvor er sola og kveldssolen, er det mulig å etablere sitteplasser der? Og hvorfor ikke plassere oppholdsrom lenger ut på tomten.

“Det er sjelden du får sjansen til å sitte og se på huset ditt på avstand! Jeg synes absolutt at det bør være noen sitteplasser lenger ut fra huset for å øke bruken av tomten. Og er det mulig å binde de ulike områdene av tomten sammen på en eller annen måte? Det kan være ved hjelp av vegetasjon, beplantning eller hekker, espalier og rekkverk som fungerer som romdeler.»

På varme sommerkvelder ønsker vi å fortsette å oppleve tomten vår selv om mørket faller på. Da kan du selvsagt bruke ulike typer hagebelysning for å skape en effektiv opplevelse av stedet. Ofte blir det en helt annen hage når man legger belysning, man får en hage på dagtid, og en annen på kveld/natt.

Det er imidlertid viktig å ikke overbruke belysningen, den må også planlegges med sans for fingerferdigheten slik at handlingen ikke blir noe Las Vegas (med mindre det faller i smak, selvfølgelig). Det kan også forstyrre dyrelivet på tomten, da mange dyr og innsekter er nattaktive. Vi deler tross alt plassen med andre små leietakere.

Hvilket rekkverksmateriale bør jeg velge for hagen min?

Før du bestemmer deg for hvilken type rekkverk du skal bestille, er det lurt å sjekke hvilke andre materialer som finnes, og hvordan huset ser ut. Følelsen vi ønsker å oppnå på stedet har også betydning. Er målet at det skal være koselig, kult, velskapt, beroligende, oppløftende, romantisk, moderne eller kanskje klassisk?

Glassrekkverk er ofte utrolig effektive fordi de kan være fleksible i hvordan de oppleves og også kan ramme inn stedet på en fin måte. Rammeløse glassrekkverk som festes til vegg eller terrassekant kan fungere flere forskjellige steder med ulike inntrykk eller stiler da de ikke er spesielt iøynefallende. Eller vil du ha en tydeligere struktur slik at de rimer med resten av designet og deretter velge et glassrekkverk med klare kanter og beslag?

Fordelen med Rekkverkbutikken er at du kan tilpasse rekkverket til huset eller plasseringen og ikke omvendt. Med uendelige valg i både farge, form og materiale, og også at den er tilpasset dine mål, skaper du en rød tråd i hagedesignet ditt. Match fargen på rekkverket med samme farge du allerede har på vinduene og dørene.

John nevner også at han hos noen kunder har brukt forskjellige rekkverk forskjellige steder i hagen.

“La oss si at det er et hvitt trerekkverk gjennom hele tomten. Men mellom flatene inne på tomten vil vi kanskje ha noe annet for å skape en funksjonell fallsikring, men for å være mindre synlig kan jeg velge et lekkert smijernsrekkverk eller glassrekkverk for optimal gjennomsiktighet. «

aluminiumräck

Aluminiumsrekkverk i sort RAL farge

Ønsker du hjelp til å designe hagen din?
Kontakt John Block
www.gardenbyblock.com
Instagram: @gardenbyblock

I neste og siste del diskuterer vi hvordan du kan bruke glassrekkverk på en kreativ måte i hagen din. Hold utkikk!

Les del 1 av bloggserien her: Designtrender for balkong og hage i 2023


Designtrender for terrasse og hage i 2023

7 april, 2023

Sesongen er snart her og det er på tide å begynne å planlegge terrasse og hage. Våren og sommersesongen skal nytes utendørs og forberedelsene er i full gang for mange. Kanskje du har tenkt å bygge en ny terrasse eller friske opp den gamle. Plante nye planter, skaffe nye hagemøbler eller kanskje investere i et tilpasset rekkverk.

I en serie på tre har vi samarbeidet med hageingeniør John Block – Garden By Block, for å hjelpe deg med planleggingen din.

Romskapende elementer

John Block jobber som hageingeniør og har jobbet både som hagedesigner og gartner i ulike sammenhenger i Sverige, Australia og Norge. I dag hjelper han både privatpersoner og borettslag med å skape kvalitetsrike hager med fokus på estetikk og funksjonalitet.

En stor trend han ser nå er romskapende elementer. Man vil ha private områder i hagen der man kan tilbringe tid med venner og familie uten for mye innsyn. Men det handler også om å skape et mer interessant og estetisk tiltalende utemiljø gjennom romskapende elementer som glassrekkverk, planter og større møbler. Ifølge John spiller glassrekkverk en stor rolle når man ønsker å skape ‘barrierer’ i hagen uten å stenge ute resten av tomten. Tilpassede rekkverksløsninger brukes ofte når uteplassen skapes. Da tilpasses rekkverket til terrassen/plassen og ikke omvendt.


På bildet ser du vårt ST Prime – Rustfritt glassrekkverk hvor kunden har valgt seksjoner med vindbeskyttelse. Den opphøyde terrassen blir som et eget «rom», men stenger ikke ute det fantastiske miljøet.

Naturlige farger med fargerike detaljer

Ifølge John er farge og form en viktig komponent i hagedesign. En hage kan variere i farge og uttrykk, både i løpet av dagen og gjennom året. Med årstidene skifter hagen i farger som kan manipuleres med valg av planter og materialer. I plantevalget kan man variere og styre hvilke farger man vil fremheve, men også i materialvalget.

John nevner at han ofte tegner inn rekkverk og espalier som romskiller, innsynsskjerm og plantestøtte. Disse farger han gjerne med jordnære farger som grågrønn, grå, mørkebrun, grønn eller svart. På glassrekkverk sørger han for å ikke ha noen farge i det hele tatt for å la omgivelsene tale for seg selv.

«Noen ganger blir jeg litt dristigere og har en mer livlig fargepalett på enkelte plantekar for eksempel. Jeg så et veldig vakkert eksempel nylig der man hadde matchet fargen på årstidens blomster med fargen på de omkringliggende møblene. Utrolig effektfullt når alle elementene kommer sammen på ett tidspunkt i året.»

Når det gjelder fargetrender for 2023, tror John på å fargesette flere detaljer og la «grunnlaget» i hagedesignet være dempet.


Der du trenger et rekkverk som er vakkert, men trygt, passer et wirerekkverk perfekt. Her har kunden valgt en lavmælt «basic», men har valgt å farge møblene i en vakker lys gul farge.

Materialer og teksturer i 2023

Etterspørselen etter mer naturlige materialer øker. John tror på å etterligne naturen så mye som mulig, og da mer og mer i slanke kombinasjoner med industrielle løsninger. Det vil si å bruke materialer som naturstein, tre og grus i kombinasjon med stål og glass. Han håper at folk ser det estetiske verdien fremfor funksjonen i materialet og derfor velger ulike naturmaterialer i stedet for å veie inn kunstige materialer som kompositt og kunstgress.

Han tror også på at matte overflater kan komme tilbake. Blanke materialer kan lett ta over og bli iøynefallende, og han ser derfor en trend hvor man pulverlakkerer detaljer matte.


Det stolpefrie glassrekkverket gir uforstyrret utsikt, men er også en eksklusiv ramme.

Hvilken rolle spiller skreddersydde glassrekkverk i hagedesign?

John ser en trend med å legge ned mer penger og tid i hagene sine. Man vil ta del i alle sine hageområder når våren og sommeren nærmer seg. Områder som opphøyde terrasser, bassengområder og balkonger er ofte steder hvor man oppholder seg lenge. Steder hvor man omgås med familie og venner, spiser gode middager og nyter. Da kan en klassisk rekkverk i metall eller tre lett «stenge inne» et område uten tilgang til det omkringliggende miljøet. For å nyte sin vakre hage bør man derfor velge et glassrekkverk for å fortsette å nyte hagen når man sitter og spiser, bader eller slapper av i loungedelen.

Ønsker du hjelp til å designe hagen din?
Kontakt John Block
www.gardenbyblock.com
Instagram: @gardenbyblock


Hvordan tar du vare på ditt rekkverk ved snø og dårlig vær?

20 desember, 2022

Du har kjøpt og montert et flott rekkverk. Men nå er vinteren i full sving – og du undrer, hvordan tar du egentlig tar vare på ditt glassrekkverk i snø og dårlig vær? Alt etter hvilken type rekkverk du har, så finnes det ulike vedlikeholdsmetoder. Her kan du laste ned vår brosjyre om hvordan du tar vare på alle deler at ditt rekkverk.

Det finnes egentlig ikke noe spesielt som du skal gjøre for å ta vare på ditt rekkverk ved snø og dårlig vær, da våre rekkverk er konstruert for alle værforhold. Men, nedenfor finner du et kjerringråd på hvordan du kan vedlikeholde glassene og gjøre de ekstra fine og skinnende, selv ved kaldere vær.

Skinnende glassruter

Det er viktig å værne om miljøet og ikke anvende miljøfarlige produkter til å rengjøre ditt glassrekkverk. Du kan gjøre ditt eget rengjøringsprodukt for å sikre et miljøvennlig produkt samt at du sparer penger. Bruk en tom sprayflaske og bland 2 dl vann med 2 dl eddik (12%). Tilsett deretter 2-3 dråper miljømerket oppvaskmiddel, og du har en miljøvennlig løsning som også er skånsom mot ditt glass.

Vask deretter rutene med rengjøringsmiddelet med en myk klut.

Vil du imponere på slekten i julen, kan du til og med vaske dine glassruter på tross av kuldegrader. Det er veldig enkelt – det er bare å tilsette litt T-sprit i vaskevannet.

Skulle du ha noen øvrige spørsmål om hvordan du vedlikeholder ditt rekkverk, finnes vi alltid her for deg! Kontakt kundeservice via telefon, chat eller e-mail.


Personlig rekkverksrådgivning

8 september, 2021

Vi på Rekkverkbutikken streber etter å kunne gi våre kunder en personlig service av høy kvalitet. Vi er alle forskjellige og ønsker å bli behandlet forskjellig, så vi har nå utviklet mulighet for å booke personlig rekkverksrådgivning.


Produktnyhet: Alu Retro

31 august, 2021

Vårt Alu Retro-rekkverk er som et smijernsrekkverk, men det er laget av aluminium i stedet for av stål, noe som gir mange fordeler. Alu Retro veier mye mindre og er lettere å håndtere – i tillegg til at det praktisk talt er vedlikeholdsfritt.Vårt Alu Retro-rekkverk er som et smijernsrekkverk, men det er laget av aluminium i stedet for av stål, noe som gir mange fordeler. Alu Retro veier mye mindre og er lettere å håndtere – i tillegg til at det praktisk talt er vedlikeholdsfritt.

Alu Retro: Som et smijernsrekkverk

Med vårt «smijernsrekkverk» har vi gjenskapt og forbedret det klassiske rekkverket, samtidig som du får muligheten til å tilpasse rekkverket i henhold til egne mål, din smak og dine ønsker. Med Alu Retro kan du velge:

 • om stolpene skal ende i samme høyde som tverrliggeren, eller lengre ned
 • om du vil ha tverrliggeren i aluminium, tre eller kanskje ikke tverrligger i det hele tatt
 • mellom tre standardfarger eller valgfri farge fra RAL-systemet

Du bestemmer selv ut fra alle disse valgmulighetene når du designer rekkverket ditt i designverktøyet vårt.

«Smijernsrekkverk» i aluminium - detalj

«Smijernsrekkverk» i aluminium – detalj


Ultraklart glass

23 august, 2021

Vi har nå mulighet å tilby ultraklart glass som er det mest gjennomsiktige lavjernsglass som finnes i dag. Ultraklart glass gir enestående klarhet og et nesten fargeløst utseende i forhold til alminnelig glass med høyere jerninnhold, der det dannes en grønn nyanse, når man ser det fra siden.

Ultraklart glass

Ultraklart glass øverst i bildet.

De største fordelene med ultraklart glass er:

 • Fargeløst lysinnslipp
 • Opp til 91% lysinnslipp med 8,76mm glass
 • Formidler klare og rene farger
 • Mer tiltalende og subtil kantfarge

Ultraklart laminert glass har samme egenskap for styrke som standard laminert glass.

Du gör valet i vårt designverktyg under fliken Design -> Glastyp.

Designverktyg ultraklart glas


2019 fineste rekkverk fra Rekkverkbutikken

11 februar, 2020

Å få se våre rekkverk ferdig montert på plass i våre kunders miljøer, er en av de fineste belønninger vi kan få. Vi håper at du kan inspireres av våre utvalte favoritter fra 2019.

Stolpefritt rekkverk med overligger i tre innomhus
Stolpfritt räcke med träöverliggare

Stolpefritt rekkverk innomhus med overligger i eik. Kan det bli finere?

Aluminiumsrekkverk i glass
Aluminiumräcke i glas vid sjön

Sikkert + flott = sant

Aluminiumsrekkverk i glass uten overligger
Aluminiumräcke i glas utan överliggare

VVi finner ikke ord. Aluminiumsrekkverket rammer inn dette fantastiske miljøet på en utmerket måte.

Glass- og glassklemmer
Glas- & klämfästen

Har dere allerede stolper? Da er glass- og klemfester helt rett for deg.

Rustfritt rekkverk
Rostfritt räcke

Det rustfrie rekkverket passer i alle miljøer, synes vi.

Alu Modern
Alu Modern i fin miljö

Vårt nye rekkverk Alu Modern i et magiskt miljø.

Aluminiumsrekkverk i glass
Aluminiumräcke med lägre glas

Hvitt aluminiumsrekkverk med overligger og lavere glass.

Wire rekkverk
Vajerräcke i snöig miljö

Vi lanserte vårt wire rekkverk i april 2019 og kunne aldri drømt om at det skulle bli så her fint.

Er du interessert av hvilket rekkverk som skulle passet i ditt inne- eller utemiljø? Ta en titt på alle våre rekkverk og håndløpere her.. I vårt designeverktøy kan du designe ditt rekkverk etter dine mål og ønskemål. Vi tar deg gjennom en rekke designvalg av utseende, farge og materiale. Du ser prisen direkte og alt inngår- selv frakten!


God Jul & Godt Nytt År – en tilbakeblikk på året som har gått!

23 desember, 2019

2019 har vært et fantastisk år for oss på Rekkverkbutikken! Her er en kort tilbakeblikk på hva som har hendt i vår lille verden:

 • I februar lanserte vi et nytt rekkverk – Alu Modern. Et stilrent glassrekkverk med aluminiumstolper for både innendørs- og utendørsbruk.
 • Vi ble i mars måned kjøpt opp av det familieeide investeringsselskapet Beijerinvest. En sterk bekreftelse på at vi er på rett spor og vi fortsetter nå vår reise sammen!
 • I april var det klart for neste produktlansering! Både et wirerekkverk og en ny variant av vårt rustfrie rekkverk – nå med liggende spiler.
 • I juni byttet vi til en ny skinne på vårt stolpefrie glassrekkverk, som gjør rekkverket enklere å montere og å få glassene rette.
 • Vindskjerm i glass ble lansert i juli. Vindskjerm bestilles som et tillegg til det rustfrie glassrekkverket eller aluminiumrekkverket AluClassic og det tilbys i høydene 160 cm og 180 cm.
 • I august ekspanderte vi med en webshop for det sveitsiske markedet, hvilket forenkler enormt for våre kunder i Sveits, som tidligere fikk reise til et naboland for å hente sine rekkverk.
 • Vi flyttet inn i våre nye lokaler i oktober. Flunkende nytt på kontoret og en produksjonsdel som gir produksjonskapasiteten en rejel boost! Vi er med andre ord vel rustet for fremtiden.

 • I oktober fikk vårt stolpefrie rekkverk ytterligere en monteringsvariant: gulvfeste. Hvert glass festes i to gulvfester i aluminium – enten utenpå eller ovenpå underlaget. Fra før kan man velge å montere rekkverket med fixpoints (punktfester) eller aluminiumskinne.
 • I november lanserte vi enda et nytt produkt – fransk balkong i glass. Det finnes to ulike alternative måter å feste rekkverket i veggen, enten med fixpoints eller aluminiumsstolper.
 • Vi oppdaterte vårt populære designverktøy i november, slik at det nå er enda smidigere å designe og bestille rekkverk. Spesielt på mobilen ble det et rejelt løft!

Nå setter vi snart punkt for et fint år, og ser med glede frem mot neste år!

rackesbutikens jultomte

Åpningstider over jul & nyttår

Vår webshop er selvsagt åpen døgnet rundt alle dager i året, men vil du ha personlig hjelp, er det 23. og 30. desember som gjelder. Kundeservice er tilbake for fult igjen den 2. januar 2020.

Vi på Rekkverkbutikken vil takke alle kunder og leverandører og ønsker dere alle en gledelig jul og et fantastisk godt nytt år.


Prøv Rekkverkbutikkens smidige designverktøy!

13 desember, 2019

Uansett om du akkurat har begynt å lete etter et rekkverk, eller om du i prinsipp er klart til å bestille, synes vi du skal prøve vårt designverktøy (klikk på den grønne knappen ved produktet du er interessert i)! Det er superenkelt å bruke og viser deg umiddelbart hvordan rekkverket kommer til å se ut, men også eksakt hva det kommer til å koste samt hvor lang tid det tar å produsere.

Skjermdump av designverktøyet

 

I filmen nedenfor ser du fremgangsmåten steg for steg og hvilke valgmuligheter som finnes. Det skiller seg selvsagt avhengig av hvilket produkt du velger, men grunnlaget er det samme.

Har du besøkt oss før, merker du kanskje at vi har gjort endel forandringer den siste tiden – dette for at verktøyet skal være så enkelt som mulig å bruke, uansett om du sitter ved pc/nettbrett hjemme eller med mobilen på bussen. Eksempel på forbedringer:

 • Tydeligere menyvalg
 • Bedre 3D-bilde av rekkverket
 • Optimert for mobilbrukere
 • Mulighet for å designe et nytt rekkverk med samme mål som man allerede har definert
 • Lett tilgjengelige hjelpetekster

Samtidig har vi beholdt funksjoner som vi vet blir verdsatt av våre kunder:

 • At prisen og produksjonstiden oppdateres etter hvert valg og endring som blir gjort
 • Mulighet å lagre et rekkverk og fortsette design/bestilling ved et senere tilfelle (også på en annen enhet)
 • Mulighet å få et tilbud sendt til sin e-postadresse.

Prøv selv! Her har du noen eksempel på saker du kan endre* for å se hvordan rekkverket ser ut og hva det kommer å koste:

 • Klart, frostet eller gråtonet glass
 • Liggende eller stående rustfrie spiler eller wire
 • Rundede eller firkantige glassklemmer
 • Overligger i tre eller rustfritt….eller uten
 • Farge på stolpene
 • Montering ovenpå eller utenpå underlaget
 • Høyde på rekkverket
 • Innfesting i vegg

*Ulike produkter har ulike valgmuligheter.

Om det dukker opp noen spørsmål eller funderinger langs veien, er det bare å kontakte vår kundeservice!