Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Zenergy Borettslag

Prosjektinformasjon: Alu Classic montert på to identiske hus..

Alu Classic utmerker seg ved å være ekstremt prisgunstig. Det er enkelt å montere og det er enkelt å vedlikeholde.

Variasjonsmuligheter

Vårt aluminiumrekkverk er det rekkverket som man kan tilpasse mest. Det handler om alt fra grunnvarianten til valg av innfestingshøyde. Det kan plasseres såvel ovenpå (med en fot) som hengende utenpå.

Levegg

Blåser det mye på din terrasse eller balokong? Da kan du velge levegg for enkelte seksjoner av ditt rekkverk – kanskje lengst inne mot veggen for å skape et herlig hjørne i le for vinden. Leveggen har samme utseende som resten av rekkverket, men er høyere (160 eller 180 cm).

Vedlikeholdsfritt

Om man velger en overligger i aluminium, eller avstår fra overligger, så blir rekkverket i prinsipp vedlikeholdsfritt. Det kreves ikke mer vedlikehold enn å rengjøre glass og eventuellt tørke av stolpene iblant. Det er nesten likeverdig med normalt vedlikehold av vinduer på et hus.

Sikkert glass

Til våre glassrekkverk leverer vi alltid sikkert 8,76mm laminert glass med slipte og polerte kanter. Laminert glass betyr at to glasskiver er limt sammen med en plastfilm imellom. Om et av glassene blir skadet henger dermed glasskiven fremdeles sammen som en del. Man kan velge mellom klart glass, opal (frostet) og et gråtonet glass. Vi tilbyr også herdet og laminert glass for miljøer der glasset kan bli utsatt for gjentatte ytre påkjenninger. Velger du levegg, produseres det alltid med herdet laminert glass.

 

——————————————————————————————————————-

Har du flere spørsmål?

Kontakt vår foretakselger

Anita Johnsson, B2B og B2C
Telefon: 85 23 06 40
E-post: