Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Idrettshall

Glassrekkverk i moderne design

Alu Modern er et minimalistisk glassrekkverk i moderne design. Det ble laget for å optimere fordelene med glassrekkverk: sikkerhet med fri utsikt til en god pris. I praksis betyr det mer glass og mindre stolper.

Et glassrekkverk med eleganse og valgmuligheter

Alu Modern er mer enn bare et glassrekkverk. Det er arkitektur som møter innredning, eleganse som møter sikkerhet, det praktiske som møter det estetiske. Og du som kunde har mulighet til å påvirke designet.

Montering

Dette aluminiumrekkverket er relativt enkelt å montere og vi sender med alt du behøver i form av skruver, bits mm. Se på målmallene for informasjon om hvordan stolpene skal plasseres i hjørner og ved avslutning. Når du har bestilt ditt rekkverk får du også monteringstips, både i form av tekst og film, som dekker alle moment du går igjennom når du monterer ditt rekkverk.

Ikke bare pent, men også trygt

Våre gelendre leveres alltid med trygge, laminerte glass som er 8,76 mm tykke og har slipte og polerte kanter. Laminert glass består av to glassplater med plastfilm mellom, noe som gjør at glasset henger sammen selv om en av platene skulle gå i stykker. Velg mellom klart, opal (frostet) eller gråtonet glass. Hvis du skal montere rekkverket i et miljø der det vil bli utsatt for gjentatte ytre belastninger, kan du velge et herdet og laminert glass.

Les mer om Alu-Modern>>

 

Kontakt vår foretakselger

Anita Johnsson, B2B og B2C
Telefon: 85 23 06 40
E-post: