Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Norges fem flotteste glassrekkverk

Vi har under en lengre tid levert glassrekkverk til våre kunder rundt om i Norge.

Mange av våre kunder sender inn bilder på sine ferdigmonterte rekkverk. Med stolthet viser de hvordan deres nye glassrekkverk har forandret helhetsinntrykket av deres hus.

Av de bilder vi har fått inn under alle år, har vi utsett de fem som vi synes har lykkes spesielt bra med sitt glassrekkverk.

Hele huset fikk et ansiktsløft.

Aluminiumräcke Före och efter

Etter en total renovering fikk huset nytt liv. Som prikken over ién ble det satt inn et aluminiumsrekkverk med overligger i tre på balkongen og uten overligger på den store altanen.

Rekkverkbutikkens omtale: Her ser vi tydelig hvordan man har lyktes i å få to rekkverk til å gi huset et løft og fremheve hverandre.

Her kan du selv teste å designe ditt eget aluminiumsrekkverk!

Et stolpefritt rekkverk midt i stuen

Stolpfritt glasräcke

Til boligens moderne design hersket det ingen tvil om at det var et stolpefritt rekkverk som skulle omringe trappeåpningen til underetasjen.

Rekkverkbutikkens omtale: Vi liker virkelig hvordan man med følelse har lykkes å utnytte at rekkverket ikke har stolper slik at det harmoniserer med stemningen i boligen.

Test å designe ditt eget stolpefrie rekkverk!

Et glassrekkverk med utsikt over fjorden

Ovenpåmontert, hvitlakkert med grått glass

Med en slik utsikt var valget enkelt! Selvsagt skal man ha et glassrekkverk.

Rekkverkbutikkens omtale: Med denne utsikten kreves det litt finesse for å få et såpass moderne innslag som et glassrekkverk til å passe inn. Vi synes at man har lykkes helt utrolig bra!

Test å designe ditt eget aluminiumsrekkverk!

Uten overligger – ga storartet utsikt over fjord og fjell

2014-10-10 12.51.54

For maksimal utsikt var det uten tvil at det var et rekkverk uten overligger som man skulle ha på denne altanen med utsikt over fjord og fjell.

Rekkverkbutikkens omtale: Vi er imponert over hvordan man virkelig har lykkes i å få dette rekkverket i å harmonisere med omgivelsene. Vi er også imponert over valget i å ha et glassrekkverk uten overligger for å få mest ut av utsikten.

Test å designe ditt eget rustfrie rekkverk!

Svarte detaljer som harmoniserer med huset

IMG_3395

Fra denne takterrassen kan man se utover hele horisonten. På det nybyggde huset var det ingen tvil om at det var et glassrekkverk man skulle ha. Full utsikt og optimal beskyttelse mot vinden.

Rekkverkbutikkens omtale: Etter å ha sett hvordan dette rekkverkets detaljer følger detaljene og formene på huset, synes vi at det viser at man har hatt en grundig tanke bak alle valg.

Test å designe ditt eget aluminiumsrekkverk!

Utfordre oss!!

Har du et flottere rekkverk fra oss på Rekkverkbutikken eller tror du at ditt rekkverk kommer til å bli flottere. Send oss i såfall gjerne bilder og overbevis oss.