Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Alltid fri frakt!
  • Individuelt tilpasset!
0 kr
inkl. moms & frakt
Du har ikke lagt noe i handlekurven ennå!
Klikk på produkter i menyen for å se vårt utvalg
Vi tilbyr:
  • Høy kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Kort produksjonstid
  • Produkter som produseres etter dine mål
  • Helt fraktfri leveranse

Glassrekkverk innendørs

Nå er høsten her, også hos oss på Rekkverkbutikken. De årlige utendørsprosjektene er snart ferdigstilte samtidig som man begynner å ta fatt på innendørsprosjektene. Går du muligens med oppussingstanker? I såfall finner du nedenfor litt inspirasjon fra våre kunder.

Denne kunden har valgt vårt prisgunstige aluminiumrekkverk med ovenpå-montering samt feste i vegg. Således får man ett luftig og lett inntrykk i innredningen uten å måtte gjøre avkall på sikkerheten.

Glasräcke inomhus vid trapphål. Aluminiumräcke monterat med fot.

 

På dette bildet kan man se at kunden har valgt å kombinere vår håndløper, i ubehandlet eik, med vårt tidløse og elegante rekkverk i annen etasje. Et rustfritt rekkverk med en overligger av eik gir et enhetlig og varmt inntrykk samtidig som det gir optimal gjennomsyn og beskyttelse for trappen.

Trappräcke. Ledstång och räcke ovanför trappan med glasinfattning.

 

Ønsker man å fremheve sin trapp og samtidig ta det til en helt ny nivå, så skal man se på et stolpefritt rekkverk fra oss. Dette er et eksklusivt glassrekkverk der man kan velge å montere glass skivene enten i en aluminiumsskinne (som på bildet) eller også på siden med hjelp av fixpoints. Et perfekt alternativ om man har en langsmal gang og ikke ønsker at rekkverket skal oppta så mye golvplass og samtidig gi inntrykk av et bredere rom.

IMG_0419